Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

"Kocham Wołowinę"


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 januszfeniks

januszfeniks

    Weteran

  • **VIP**
  • 1467 postów
  • MiejscowośćEłk

Napisano 30 wrz 2015 - 09:46

Sądzę zę się przyda :)

 

Link do pobrania książki elektronicznej w PDF :http://kochamwolowin...czne_calosc.pdf

 

 



#2 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5585 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 30 wrz 2015 - 09:58

dzieki :)   przyda napewno bo wolowina u nas popularna jest!



#3 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9513 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 30 wrz 2015 - 13:05

To jest wspaniała, wartościowa  publikacja.

Polecam Wszystkim gorąco 


Link do pobrania książki elektronicznej w PDF :http://kochamwolowin...czne_calosc.pdf


#4 menzur

menzur

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 335 postów
  • MiejscowośćDębica

Napisano 01 paź 2015 - 09:02

SUPER pozycja. Dzięki. :)



#5 Jaaagoda

Jaaagoda

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 1 postów
  • Miejscowośćwrocław

Napisano 09 gru 2015 - 14:35

mam pytanie, jak rozpoznać dobrą wołowine? chcę zrobić burgery , a te mielone gotowce nie wzbudzają zaufania. Może lepiej kupić kawałek mięsa i samemu zmielić?



#6 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5585 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 09 gru 2015 - 15:04

Ja domowe hamburgey robie tylko z wolowiny ,zadnych domieszek samo mieso ,doprawiam dopiero pieprzem jak smaze .

porcje 150 g kazdy hamburger  wkladam w folje zamrazam, Zamrozone smaze albo na gryll

Mieso jakiego uzywam ,nie wiem jak nazywa sie po polsku ale po angielsku to (chuck, blade) karkowka?



#7 paweljack

paweljack

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 6122 postów

Napisano 09 gru 2015 - 15:40

jak rozpoznać dobrą wołowine? 

Jak wszystko co dobre, po odpowiednio wysokiej cenie.  ;)  A jeśli chodzi o rodzaj to rostbef, karkówka.



#8 jacinto

jacinto

    Pasjonat

  • **VIP-Organizator**
  • 555 postów

Napisano 15 gru 2015 - 22:31

Dzieki, super ksiązka czesto takie darmowe pozycje są pełne tylko obrazków i reklam, a tu jest duzo wiadomosci i ciekawych przepisow



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#9 arkdom

arkdom

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1123 postów
  • MiejscowośćMysłowice

Napisano 15 gru 2015 - 22:56

Podobno najlepsza ze znakiem QMP właśnie






Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych