Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Brak czasu na parzenie. Potrzebna szybka pomoc.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 adamdariusz

adamdariusz

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 52 postów
  • MiejscowośćTarnowskie Góry

Napisano 07 paź 2015 - 16:21

Jestem w trakcie wedzenia. Szynki,kiełbasa, boczek. Prawdopodobne nie uda mi się tego sparzyć bo do pracy na nockę. Jakie mam opcje? Jutro mogę parzyć? Ewentualnie w jakich warunkach musiałbym przechować do jutra rana wsystkie wyroby aby nic się z nimi nie stało.

Użytkownik adamdariusz edytował ten post 07 paź 2015 - 16:23


#2 Pacan Wojciech

Pacan Wojciech

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 2526 postów
  • MiejscowośćOPOLE

Napisano 07 paź 2015 - 16:33

Nic Ci nie pozostaje , trzeba wewdzonki wystudzić , zapakowac do lodówki  jak chcesz parzyc  po pracy-gdy wrócisz  lub do zamrażarki i parzyc gdy będa potrzebne . Tylko musisz wcesniej wyciagnać rozmrozić i parzyć , ja tak robię. Pozdrawiam



#3 adamdariusz

adamdariusz

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 52 postów
  • MiejscowośćTarnowskie Góry

Napisano 07 paź 2015 - 17:50

Dzięki za odpowiedź. Chyba jednak dam radę dxisiaj parzyć. :-)

Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#4 lilliwashere

lilliwashere

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 196 postów
  • MiejscowośćGłogowo k. Torunia

Napisano 08 paź 2015 - 10:38

Witajcie.

Popieram Wojciecha, w temacie mrożenia itd. Ja tak robię (polędwice, balerony, szynki) i wszystko z mięskiem jest OK.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych