Muski Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) się popelnilono ładne => jest popełniało się z dymem czy cieczą ? Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 się popelnilo no ładne - jest popełniało się z dymem czy cieczą ?Dymem wędzone, białą cieczą będzie się popijać Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Mlekiem? Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Mlekiem?Małe sprostowanie, biała woda 40 Volt, oraz inne tej wodzie podobne Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Pontiak zostaw troche na Chłapowo! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Pontiak, wykonik świetny, smagnięty delikatnie, z czułością... Czwarty zwędzonek od lewej, dokleić głowę i Wenus z Milo.... Chyba jakiś zboczony jestem bo jak widuję takie boczki to mnie dziwne pożądanie opętuje... Pozdrówka serde(l)czne dla Was.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 2 Maja 2018 Ładny wyrób Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czwartkowe popełnienie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czy to aby nie te same zdjęcia co wyżej? . Super wykon Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czwartkowe jak zwykle ładne Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Czwartkowe popełnienie Jak takie ładne będziesz robił to będziesz miał mnie w chałupie . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Jestem za Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Jestem za Termin do uzgodnienia Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Pontiaczku piękny kolorek! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 1 Września 2018 Moje drzwi są zawsze otwarte Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 2 Września 2018 Moje drzwi są zawsze otwarte No to Lesiu, po takim wpisie spodziewaj się niespodziewanego Jak się do Ciebie zjedziemy cuzamen do kupy to się jeszcze zlot regionalny u Ciebie zrobi :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 2 Września 2018 Kieliszek chleba dla każdego miłego gościa zawsze czeka Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 2 Września 2018 Kieliszek chleba dla każdego miłego gościa zawsze czeka I to się miło czyta Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 2 Września 2018 Super kolor, aż mi się zachciało podymić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 29 Września 2018 Takie tam piątkowe popełnienie szyneczek Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 29 wrz 2018 - 20:48]Takie tam piątkowe popełnienie szyneczek Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 29 Września 2018 Leszek piękne! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 30 Września 2018 Karolu staram się jak mogę tymbardziej że przynależność do WB zobowiązuje Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 30 Września 2018 staram się Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 30 Września 2018 .... rzec by można, powtarzalność i standaryzacja rejestrów wyższych Brawo Pontiak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 30 Września 2018 tymbardziej że przynależność do WB zobowiązuje Ja też tak podchodzę ........... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.