binio1111 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 30 Września 2018 No jak się już zagościło w tak szanownym gronie , to nie wypada inaczej Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 13 Października 2018 Dzisiejsze popelnienie, jeszcze ciepłe Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 13 Października 2018 Ładnie powędzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 13 Października 2018 Laszku szalejesz! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 13 Października 2018 Staram się Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 13 Października 2018 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 27 Października 2018 Dzisiejsze popełnienie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 27 Października 2018 cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 27 Października 2018 Dzisiejsze popełnienie Oj, joj , joj .... piękne kolorki :clap: . Smacznego Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 27 Października 2018 Jak wspomniałem wcześniej przynależność do WB zobowiązuje Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 27 Października 2018 Leszek Dodi smacznego! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 27 Października 2018 Jak wspomniałem wcześniej przynależność do WB zobowiązuje Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Leszku -jak zawsze ładniutkie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszfeniks Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 27 Października 2018 A ja jak wspomnę zanim tu wszedłem swoje" wędliny" to czarna rozpacz a dziś Panowie aż miło popatrzeć... A posmakować Ładne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 27 Października 2018 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 28 Października 2018 Kolorek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 26 Listopada 2018 Podparłem się przepisem z książki Roberta Winckiewicza ,, domowe wędliny,, i się popełniło a'la krakowskapierwsze jak to się mówi koty za płoty Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 26 Listopada 2018 pierwsze jak to się mówi koty za płoty No i gitara . jak mówi młodzież . Jak na pierwszy raz to tylko konsumować i częstować . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 26 Listopada 2018 wygląda Ok. a opisz jak smakuje Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 27 Listopada 2018 Leszek bardzo ładna.Też często korzystam z tej książki. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 27 Listopada 2018 W smaku super, te wszystkie sklepowe mogą się schować Dodi zadecydowała że od teraz mam popełniać częściejJak to się mówi rozkaz nie gazeta, Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 27 Listopada 2018 Dodi zadecydowała że od teraz mam popełniać częściej I masz zajęcie Serdeczne pozdrowienia dla Dodi Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jak zwykle trochę na święta Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Leszek - przyznaj Dodi Ci to zrobiła Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Leszek, w tej siatce (2 od prawej) jakbym widział ogonek i pazurki. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #100 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Detektywi albo czarnoksiężnicy Tak czy inaczej poniał aluzjupozdrawiam Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.