electra Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jako ze nie mam teraz mozliwosci na wedzenie zrobilam boczek peklowany na sucho i pieczony w 110 st.C w piecu w rekawie .Boczek peklowalam 20 g/kg z dodatkiem pieprzow roznistych kolorow i czosnku w platkach . Poniewaz byl waski kawalek to przecielam i zwinelam, zesznurowalam,przed pieczeniem posypalam z wierzchu tymiankiem i rozmarynem.i tak wyglada mieciutki i pyszny Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Electro pysznie wygląda ten boczuś Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Elu mialam juz go nie przekraiwac przed swietami ale moj TZ caly czas sie dopytywal co w tej folii tak skrywam..no i na swieta juz mniejszy kawalek ,zapakowalam w proznie to sie juz do niego nie doczepi Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zdjęcia znalazłem, jeżeli można to bardzo proszę Anuś.Już podaję 5 płatów śledziowych3 łyżeczki kaparówpo 10 sztuk czarnych i zielonych oliwekpół średniej cebuli białej i czerwonej pokrojonej w piórka2 łyżeczki kolorowego pieprzu z zalewy .. ja dałam kolorowy zwykłyoliwa do zalaniaoraz2,5 łyżeczki ziół prowansalskich2-3 ziarnka ziela angielskiego1 pokruszony liść laurowy.Oliwki kroimy w talarki. Cebuli nie sparzam . Śledzie moczone są wcześniej w wodzie z dodatkiem soku z cytryny, następnie kroję w kawałki około 2 cm. Układam w słoiku warstwami .. śledzie posypane ziołami .. i dodatki. Najlepiej smakuje po 2-3 dniach Smacznego życzę Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Niestety takiego nie znam. Nie mogę robić z rodzynkami, bo córcia nie lubi .. wyskubie nawet z ciasta .. każdą rodzynkę Wie co robi zrobilam boczek peklowany na sucho i pieczony w 110 st.C w piecu w rekawie . Pyszniutko wyglada , Eleckra, pyszniutko Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dzięki Anuś, jutro robię.Życzę wesołych Świąt. Cytuj PozdrawiamMarko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dzieki dziewczyny Anus nie dopatrzylam sie cebulki ,jutro dodam ..ale dalam pomidor suszony z zalewy oliwnej Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Elu mialam juz go nie przekraiwac przed swietami Nam to by języki uciekły jakbyśmy boczusiów nie przekroili. Na święta tyle innych rzeczy do jedzenia, że ten kawałek, który dziś zjedliście nie ma znaczenia a ile radości Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 19 Grudnia 2015 oj masz racje ,beda jeszcze 3 inne boczusie ,mama wlasnie dusi miesko na pasztet,no i wedzonki robione wczesniej przez nas ... ja w poniedzialek robie pierogi a we wtorek rybe faszerowana w galarecje no i ciasta .... i znow trzeba bedzie przejsc na diete Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 19 Grudnia 2015 .. i znow trzeba bedzie przejsc na diete Electra .. teraz o tym nie myśl .. Anus nie dopatrzylam sie cebulki ,jutro dodam ..ale dalam pomidor suszony z zalewy oliwnej Może nie widać jej na zdjęciu, ale jest , aby dodać suszone pomidory z zalewy to nie pomyślałam .. ciekawy pomysł Dzięki Anuś, jutro robię.Życzę wesołych Świąt.Bardzo proszę Również życzę Spokojnych Świąt Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 19 Grudnia 2015 pomyslalam ze pomidor dobrze sie komponuje z oliwka... Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzis popieklam troche biscotti z syropem klonowym i orzechami pekanprzed pieczeniempo 1 pieczeniui po pokrojeniu i dosuszeniutroche juz zniknelo zanim zdazyly ostygnac Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 23 Grudnia 2015 I ja juz podboje kulinarne zakonczylam ..ryba faszerowana w galarecie Wesolych Swiat wszystkim http://s16.rimg.info/145fb7df0d59521eaad3c2e058ba41aa.gif Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wesolych Swiat wszystkim Dzięki Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wesolych Swiat wszystkim Wesołych Świąt Electro Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 23 Grudnia 2015 A jeszcze pokaze Wam wersje przejazdowa(wigilja jest u moich Rodzicow) wiec wszystko trzeba wykonac tak zeby przewiesc 7km z piernika musialam oczywiscie odkroic kawalek bo TZ stal i juz nie mogl sie doczekac ,dostal kawalek i reszte moglam zalac polewa. Polewa z gorzkiej czekolady z kawalkami kakao ( to dlatego wyglada tak kostropato ) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 25 Grudnia 2015 piernika musialam oczywiscie odkroic kawalek bo TZ stal i juz nie mogl sie doczekac Trzebs bylo zrobic Electra nagranie jak stoi i nogami przebiera z niecierpliwosci Ale prawda jest ,ze panowie to najwieksze lasuchy. A piernik wspaniale wyglada Electra i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i rodzinki w te Swieta Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 26 Grudnia 2015 A tak sie prezentowal makowiec z wisnia ,i mojej mamy pyszna szarlotka Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Śliczne! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 12 Marca 2016 Dzis pracowity dzien ukrecilam troche wielkanocnej na "bialo" wyszlo chyba ze 4 kg jak na moje mozliwosci to przerob wysokiej mocy kielbaska juz byla u degustatorow i baaardzo smakowala czesc poszla w proznie i zamrozilam ..troche spazylam i tak wygladala przed parzeniem a tak jeszcze ciepla w przekroju zawsze jakas mi sie odkreci Jest jeszcze pasztet ale ten na razie w misce do wyrobienia ..tak ze foty beda pozniej Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 12 Marca 2016 Ola la... Wcześnie zaczełaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 12 Marca 2016 Ola la... Wcześnie zaczełaś pozniej nie bede miala kiedy . a jeszcze trzeba i ciasta i jakis chlebek Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 12 Marca 2016 Kurcze-ja się co roku zbieram ,żeby coś wcześniej zrobić i zamrozić i co roku mam ten sam problem-nie mam gdzie zamrozić...Muszę na gwałt zacząć opróżniać zamrażarkę to może choć pasztety wcisnę, bo z nimi najwięcej roboty. Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 12 Marca 2016 Electra , ty to wszystko masz poukladane w czasie. Kielbaska musi smaczna jest, pewnie juz czesc i tak zjedzona Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 12 Marca 2016 Oj z tym miejscem w zamrazalce to zawsze problem ..ja mam wlasnie pasztet w piecu ..i tez trzeba miejsce zrobic .. czesc kielbaski jutro do Rodzicow pojedzie to bedzie miejsce na pasztet ...i jak na razie przerwa w pieczeniu chlebka bo juz nie ma gdzie zamrozic ... Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.