kostek61 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 12 Marca 2016 Dzis pracowity dzien ukrecilam troche wielkanocnej na "bialo" zawsze jakas mi sie odkreci Wygląda zacnie ja też już zaczynam z białą a trochę muszę jej zrobić Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 12 Marca 2016 ukrecilam troche wielkanocnej na "bialo" Kiełbaska śliczna i apetyczna Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 13 Marca 2016 a tak jeszcze ciepla w przekroju Wygląda apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) a tu jeszcze pasztet wołowo /wieprzowy, jeden wyjechał do degustatora smaczny ale daleko mu jeszcze do pasztetu mojej mamy ,bo Jej smakuje wybornie.. a ja dalej się uczę Edytowane 14 Marca 2016 przez EAnna Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 14 Marca 2016 Nie narzekaj wygląda książkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 14 Marca 2016 @jac007, to nie chodzi o sam wyglad ,bo ten mi pasuje tylko o ten sam smak .. niestety mama robi pasztet do smaku i nie wie ile czego dokladnie dala, Sadze ze jezcze troche i bedzie w sam raz to ,tylko cwiczyc trzeba...Buraczki zasmazane juz robie takie jak ona ,na pasztet tez przyjdzie czas Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 14 Marca 2016 Electra a nie mozesz sie zapytac? PAsztet ladnie wyglada Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 14 Marca 2016 a tu jeszcze pasztet wołowo /wieprzowy, jeden wyjechał do degustatora Wygląda smakowicie a przepis gdzie ,że tak się nieśmiało spytam Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 15 Marca 2016 Annam..ja nawet juz nie raz robilam z mama ,ja sadze ze powodem jest ze ja jestem malo slonolubna i jak smakuje to wydaje mi sie ze juz jest ok ,nawet czasem troche przesole ,mama natomiast lubi az nad przesolic ,jednak efect finalny jest doskonaly, to samo jak robimy farsz do pierogow z kapusty z grzybami jej tez jest zawsze lepszy.Ja moge jesc bez soli wazne ze sa inne przyprawy przepis to jest super prosty miesa bylo tak 50/50 wolowina to karkowe i kawalek pregi wieprzowina boczek tlusty lopatka i ok 300 g watrobki akurat byla z mlodej wolowiny ale przewaznie daje wieprzowaMieso podsmazam na smalcu pozniej zalewam woda ale tylko tyle zeby zakrylo mieso ,dodallam 2 cebule lisc laurowy ziarna pieprzu i i ziela angielskiego sol ,dusze do miekkosci . Watrobke podsmazam na tluszczu tak zeby nie byla czerwona w srodku odstawiam do wystygniecia.MiIeso po wystygnieciu miele 3 razy .W rosole po miesie namaczam bulke( 2 kajzerki ) plynu zazwyczaj jest tyle zeby bulka wchlonela calosc.bulke i watrobke miele razem tylko 2 razy .Wszystko razem mieszam doprawiam do smaku jeszcze sola dodaje jajka 5-7 sztuk(miesa byla miska 3 l)galka muszkatulowa ok 1/4 ztartej i pieprz tluczony w mozdziezu ..Przekladam do brytwanek natluszczonych i wysypanych bulka tarta . Pieke ok 1h w 180 st .C Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek z lasu Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 15 Marca 2016 polecam wątróbki kurzęce zamiast wieprzowych lub wołowychna tą ilość mięsa daję zwykle 10 jajale to oczywiście kwestia gustu Cytuj W walce między sercem a mózgiem zwycięża w końcu żołądek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 15 Marca 2016 Z kurza mi nie podchodzi do wolowo/ wiepszowego ,drobiowy robie z kurza. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 25 Marca 2016 Dzis dzien piekarski , na poczatek chlebek...pszenny na zytnim zakwasie z dodatkiem manitoba maki pozniej byl sernik z czekolada karmelowano i babki : jedna cytrynowa a druga z likierem baileys i kokosem. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 25 Marca 2016 Pieknie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 25 Marca 2016 Wszystko smakowicie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 25 Marca 2016 @jac007, sie okaze ,ja jakos nie jestem "krolowa " wypiekow ..ale sernik jest smaczny bo go nie pierwszy raz robie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 25 Marca 2016 Dzis dzien piekarski No i elegancko :clap: A jak sernik jest smakowity to w wolnej chwili możesz przepis wrzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Kamil przepis jest stąd http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-krakowski ale tym razem zamiast kratki starlam na wierzch to ciasto a po upieczeniu na jeszcze cieply poszly wiorki z czekalady karmelowej Edytowane 25 Marca 2016 przez chudziak Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru77 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 25 Marca 2016 Nic dodać nic ująć smakowicie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 25 Marca 2016 Pięknie Electro , wyśmienicie Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Piękne baby Wielkanocne Edytowane 25 Marca 2016 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 26 Marca 2016 No i te dekoracje!Sliczne! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 26 Marca 2016 Dekoracje takie minimalistyczne ,prezentacje na Wielkanocnym stole beda pozniej Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 28 Marca 2016 a tak wygladalo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Na tegoroczny Midsommar (noc Kupaly) zrobilam tort kanapkowy tym razem byla pasta lososiowa do srodka zamiast krewetkowej Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Apetyczny Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.