Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Podcieki po parzeniu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bonawentura

Bonawentura

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 1 postów
  • MiejscowośćBieruń

Napisano 14 gru 2015 - 03:23

Witam.

Czasem po parzeniu kiełbasa wędzona i niewędzona dostaje jakieś podcieki wodnistego tłuszczu. Co może być przyczyną?



#2 Gonzo

Gonzo

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 5602 postów
  • MiejscowośćI don't know

Napisano 14 gru 2015 - 04:30

Receptura na podstawie której robisz kiełbasy.


Użytkownik Gonzo edytował ten post 14 gru 2015 - 04:31


#3 Gość_ArkoGdynia_*

Gość_ArkoGdynia_*
  • Goście

Napisano 14 gru 2015 - 08:33

Za duża temperatura podczas wędzenia albo za mocno i za długo parzone wyroby! 



#4 grzech25

grzech25

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 370 postów
  • Miejscowośćprawie Sochaczew

Napisano 14 gru 2015 - 09:47

Albo za drobno zmielony tłuszczyk.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#5 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 26577 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 15 gru 2015 - 19:08

Proponuję zapoznać się z tym materiałem: https://wedlinydomow...zeciwdziałanie/






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych