Vivaldi_V1 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 20 godzin temu, EAnna napisał(a): Odniosłaś się do wpisu z 2016 roku. To "białe" jest powłoką zabezpieczającą odkryte mięso przed szybkim wysychaniem i nie tylko. Prezentowana szynka jest wyrobem dojrzewającym. Wiem że dojrzewającym. Interesuje mnie czym jest to białe . Powłoka ... Ale z czego? Soli ? Pleśni (jeśli tak to nie będę panikował jak się pojawi ). Bo zakładam że proces jest prawidłowy . Arkadiusz - dziękuję - już wszystko wiem. Edytowane 30 Listopada 2023 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.