Jump to content
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Recommended Posts

TAk wystrojone zdjecia i te serki,przypomnialo mi sie, ze  na wielkanoc kiedys pasche robilam. A serki naprawde jak malowane  :clap:

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fajna korbka przy nadziewarce.  :)

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

Guest ArkoGdynia

Stół przykrywasz folią? dobry patent. 

To samo chciałem napisać!!

Dodatkowo prażenie kaszy w "garze"..... to też super patent! takiego wykorzystania tego sprzętu to nie brałem pod uwagę!!  :clap:  :clap:  a i kranik zastępczy też niczego sobie  :thumbsup:

a patent z folią na blacie..."ukradnę".... bo bardzo zmyślne to jest.. przecież trzeba sobie usprawniać pracę przecież  :cool:

To samo chciałem napisać!! Dodatkowo prażenie kaszy w "garze"..... to też super patent! takiego wykorzystania tego sprzętu to nie brałem pod uwagę!! :clap: :clap: a i kranik zastępczy też niczego sobie :thumbsup: a patent z folią na blacie..."ukradnę".... bo bardzo zmyślne to jest.. przecież trzeba sobie usprawniać pracę przecież :cool:

Kasza nie ma szans się przypalić bo to jest praktycznie garnek z płaszczem wodnym,sprawdza się też ten patent przy wyrobie sera.Kranik poprzedni przeciekał więc trzeba było zastosować  coś innego.

Mam podobny patent na parzenie kaszy z tym że w garze wewnętrznym odciołem uszy i zamiast nich zrobiłem uchwyty z drutu nierdzewnego. Teraz bez problemu wchodzi do środka a przykrywam  pokrywką od gara elektrycznego i nie mam tak dużo pary w pomieszczeniu.

Ser koryciński i oscypki przed i po wędzeniu.attachicon.gifSAM_0230.JPGattachicon.gifSAM_0247.JPGattachicon.gifSAM_0248.JPG

Po założeniu siatki na sery wnioskuję że jesteś - PERFEKCJONISTĄ :)

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

• 2 weeks later...

Wnuczek pomału zaczyna się uczyć ,   mielonka   drobiowa z kurczaka.

Ty sie przyzaj tak na parwde kto ja robil? Ty czy wnuczek  ;)  :D  Bo jak wdac na zdjeciu tylko jego raczki brudne od pracy 

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Ty sie przyzaj tak na parwde kto ja robil? Ty czy wnuczek ;):D Bo jak wdac na zdjeciu tylko jego raczki brudne od pr

On jest bardzo chętny do pomocy,ostatnio jak mi schował korbkę do nadziewarki to chyba ją wyrzuciłem razem ze śmieciami do kontenera i po korbce :D