jac007 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #801 Opublikowano 8 Grudnia 2020 No to technika idzie do przodu . Andrzeju cholernie poszła technika do przodu tym można fermentować i kegować piwo w obiegu zamkniętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #802 Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Łał toż to kosmos. To fermentor stożkowy do prowadzenia burzliwej i cichej fermentacji piwa, wina, nastawów oraz zacierów w jednym pojemniku. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #803 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Można namiary na fermentator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #804 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Można namiary na fermentator ?Szukaj pod nazwą FERMZILLA - FERMENTORY STOŻKOWECeny są zróżnicowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #805 Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Dzięki .Znalazłem , cena nawet fajna ale wysyłka drugie tyle . Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #806 Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Dzięki .Znalazłem , cena nawet fajna ale wysyłka drugie tyle . Henio tu masz w Polsce i przesyłka gratis. https://marxam.pl/fermentory-zestawy-startowe-fermzilla-stozkowy-pojemnik-fermentacyjny-55-l,c552,p5133,pl.html Edytowane 9 Grudnia 2020 przez jac007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #807 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Pierwsza fermentacja w nowym fermentorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #808 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Masz ciekawe hobby Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #809 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Pierwsza fermentacja w nowym fermentorze. Super to wygląda . Jeszcze niedawno warzyło się w dużym garnku i chłodziło wkładając garnek w garnek z zimną wodą . Pozdrowionka i dużo nowych ... smacznych warek życzę . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #810 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Masz ciekawe hobby Ano ciekawe, na emeryturze jestem już 12 lat więc trzeba się czymś zając . Zawsze mówiłem że emerytura to ma być przyjemność a nie katorga. Super to wygląda . Jeszcze niedawno warzyło się w dużym garnku i chłodziło wkładając garnek w garnek z zimną wodą . Technika poszła mocno do przodu ale przy tej technice czasem brakuje mieszania łychą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #811 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Barszczyk przefiltrowany i zabutelkowany Machnąłem też parę puszek gulaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #812 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Te puszki z gulaszem patetyzowałeś dodatkowo? Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #813 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #814 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Te puszki z gulaszem patetyzowałeś dodatkowo? Godzinkę w szybkowarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #815 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Dziękuję Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #816 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Co to za preparat używasz do dezynfekcji butelek zę tak sie pieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #817 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Co to za preparat używasz do dezynfekcji butelek zę tak sie pieni? Star san mam też przywieziony ze Szwecji Sanipro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #818 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Co to za preparat używasz do dezynfekcji butelek zę tak sie pieni? Star san mam też przywieziony ze Szwecji Sanipro Dzięki za info.Ja dezynfekowałem przy użyciu OXY ONE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #819 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Dzięki za info.Ja dezynfekowałem przy użyciu OXY ONE. Po OXy musisz płukać wodą po tym nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #820 Opublikowano 17 Grudnia 2020 (edytowane) Dzisiaj dojechała kolejna zabawka cyrkulator sous vide mile widziane porady odnośnie tego sprzętu chodzi o temperatury i czas używane do poszczególnych gatunków mięs. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez jac007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #821 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Mam dokładnie taki sam. Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #822 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Mam dokładnie taki sam. Jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #823 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Radzi sobie, zdarzyło się pracować kilka dni bez przerwy. Dobrze trzyma zadaną temperaturę. Można go włożyć do każdego garnka, ja mam garnek "gen" Cytuj W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #824 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Mięso na świąteczne wyroby już się pekluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #825 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Mięso na świąteczne wyroby już się pekluje. Widać .... michy jak mała wanna . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.