Gregtom Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Material pdf w linku.: http://www.sawin.pl/files/sawinskie_smaki.pdfPrzepis nr. 18.. Jakos mi sie usmiecha.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andym Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 22 Lutego 2016 Ciekawe, może taką drożdżówkę..... z mięskiem jeszcze nie robiłem, nie jadłem. Może być całkiem ciekawy smak. Z tym, że nie jadając drobiu, zastosowałbym wołowe z goleni, mostka. Dużo smaku i ta kleistość...Pozdrawiam. Pozwoliłem sobie zapisać ów pdf. może się przydać, dziękuję. Cytuj Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 22 Lutego 2016 Hahaha.. Wlasciwie chodzilo mi o ten przepis nr.19.. "Toto" z budyniem. Andymku.. Smacznego.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andym Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 22 Lutego 2016 Dzięki i wzajemnie Cytuj Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczysIaw Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 24 Marca 2016 A ja bym sobie chętnie zjadł sernik z pierniczkami Moje 2 ulubione smaki w jednym Cytuj Kancelaria-Cieslak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.