Switala18 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Lutego 2016 WitamZrobiłem sobie kiełbaskę, sparzyłem i zamroziłem. Teraz po ugotowaniu(podgrzaniu)w garnku na dnie widać biały osad. Chciał bym się dowiedzieć co to za osad Cytuj Moja wędzarnia https://youtu.be/7B4q8_AgqA4 Mój kanał na YouTube https://www.youtube.com/channel/UCpXo78oYFA4hsBwVAJwuw2w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Lutego 2016 Jak parzyłeś przy produkcji miałeś osad? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 27 Lutego 2016 Daj wodę do przebadania . Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zrobiłem sobie kiełbaskę, Jaka..? Moze biala, moze wedzona..?Jakis sklad..? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Switala18 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 28 Lutego 2016 Czy wędzona czy parzona efekt jest ten sam. Przy parzeniu po wykonaniu produktu to nie sprawdzałem poniewaz wodę wylewam. Cytuj Moja wędzarnia https://youtu.be/7B4q8_AgqA4 Mój kanał na YouTube https://www.youtube.com/channel/UCpXo78oYFA4hsBwVAJwuw2w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 28 Lutego 2016 Ugotuj samą wodę i zobaczysz, czy to wina wody.Postaraj się w tym samym garnku, w którym parzysz. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 28 Lutego 2016 Czy wędzona czy parzona efekt jest ten sam. Jak robie biala oraz ja parze, to powstaje mi lekka szumowina ktora potem opada na dno garnka i powstaje osad, a jak wedzona parzona to woda jest zawsze klarowna..Przynajmniej u mnie.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.