Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Desery Flambirowane Sla100


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sla100

Sla100

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 532 postów
  • MiejscowośćGdynia

Napisano 28 lut 2016 - 12:43

Witam postaram sie zalaczyc kilka prezentacji krok po kroku jak przygotowac latwe i smaczne desery flambirowane Ja takie wlasnie zeczy robie w pracy przy stoliku gosci .

 

Serdecznie zapraszam

 

Załączony plik  CREPES.zip   1,51 MB   118 Ilość pobrań

 

Pozdrawiam Sylwester


Nalesniki beda pierwsza prezentacja a jest jeszcze kilka tylko jeszcze musze chwilke nad nimi popracowac  :facepalm: prosze o cierpliwosc.



#2 Ela K.

Ela K.

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 923 postów

Napisano 28 lut 2016 - 13:45

Sylwek super prezentacja.  :thumbsup: :clap: Będę musiała kiedyś w taki sposób zaserwować deser rodzince :)



#3 Sla100

Sla100

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 532 postów
  • MiejscowośćGdynia

Napisano 28 lut 2016 - 13:52

A jeszcze kilka takich perelek mam  :D  :D  :D  :D  :D



#4 Artur Dor

Artur Dor

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1555 postów
  • MiejscowośćTrzebnica

Napisano 28 lut 2016 - 14:35

To podaj te perełki.

A te naleśnik z nadzieniem jakimś są czy puste ?? - bo takie jakieś płaskie.

Bardzo ładnie  i czytelnie przedstawione.

Czasami pooglądać i nacieszyć oczy można - takim jedzeniem i widokiem.  Dla Ciebie te widoki to pewnie nuda i codzienność :)



#5 andym

andym

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 944 postów
  • MiejscowośćWarszawa

Napisano 28 lut 2016 - 14:37

Dziękuję, prezentacja super.

W oczekiwaniu na kolejne perełki..

Pozdrawiam.



#6 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 6939 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 28 lut 2016 - 20:02

Witam postaram sie zalaczyc kilka prezentacji krok po kroku jak przygotowac latwe i smaczne desery flambirowane Ja takie wlasnie zeczy robie w pracy przy stoliku gosci .

Sylwek a ja nie mogę tego otworzyć :hmm:



#7 Gregtom

Gregtom

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 4308 postów
  • MiejscowośćDortmund-Rawicz

Napisano 28 lut 2016 - 20:31

Sylwek a ja nie mogę tego otworzyć

Halinko.. Plik jest spakowany..

Zainstaluj WinRar na kompie i nie bedzie probl.. :)  



#8 @halusia@

@halusia@

    Uzależniony od forum

  • ***SUPER VIP***
  • 6939 postów
  • MiejscowośćInowrocław

Napisano 28 lut 2016 - 20:50

Halinko.. Plik jest spakowany.. Zainstaluj WinRar na kompie i nie bedzie probl.. :)

Dzięki Grzesiu.. tak zrobię :)



#9 ANNAM

ANNAM

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5096 postów
  • Miejscowośćaustralia

Napisano 28 lut 2016 - 21:39

:thumbsup:  Sylwek



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#10 menzur

menzur

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 335 postów
  • MiejscowośćDębica

Napisano 28 lut 2016 - 21:53

WOW! Fajny trik z tym karmelem i cytryną.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych