marula3 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 2 Lutego 2017 Wszystko fajnie, tylko ja właśnie uciekam od nadziewania farszu maszynkami.Ja robienie kiełbasy traktuje jak zabawa, robię ją kilka razy w roku, zawsze dobrze smakuje. Nie zauważyłem żeby farsz był rozmemłany przez nadziewanie, mielę na szarpaku nożem dwu ostrzowym, maszynką Zelmer.[Dodano: 02 lut 2017 - 18:14]Mam pytanie do konstruktora nadziewarki. Czy również mielisz mięso na tym sprzęcie.Mięso mielę na maszynce Zelmer, używam sitko 10mm, oraz szarpak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.