Jump to content

Wreszcie coś z naszego wydawnictwa

Maxell

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dla mnie ważniejsza od wyglądu  jest zawartość książki. Książka ma służyć swoimi przepisami, a nie ładnie na półce wyglądać. To takie moje prywatne zdanie :D

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Tobie np. stówka czy dwie nie robi różnicy aby tylko ładnie wyglądało. 

Wyluzuj Gonzo, jeszcze przecież nic autor nie powiedział, a Ty już podnosisz cenę :tongue:

Ale w takim wypadku ile ludzi może zrezygnować z zakupu, oni chcą czerpać wiedzę a nie szukać doznań estetycznych.

Tak samo może się okazać, że więcej osób kupi cały komplet, łącznie z numerem 3 :tongue:

Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.

przysłowie chińskie

Kiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.
Thomas Jefferson

...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona

Zapraszam na moją stronę

Dla mnie ważniejsza od wyglądu jest zawartość książki. Książka ma służyć swoimi przepisami, a nie ładnie na półce wyglądać. To takie moje prywatne zdanie :D

Dokładnie.

Halusia 1-2-4

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Wyluzuj Gonzo, jeszcze przecież nic autor nie powiedział, a Ty już podnosisz cenę

Nie miałbym nic przeciwko żeby komplet się ładnie prezentował na półce i do tego był tani  :thumbsup: .Myślę że gdyby to było możliwe to Staś od razu by zrobił w jednym formacie  :rolleyes:

Carpe diem - raz kozie death

Jeżeli miało by to bardzo podnieść cenę to pewnie, że nie ma sensu. Ale skoro wszystko jest dopiero w fazie przygotowania do druku to może uda się coś z tym zrobić. Wiem, że zawartość jest najważniejsza, ale niestety żyjemy w świecie gdzie liczy się wygląd. Jeżeli chcemy by te książki kupowane były nie tylko przez kilka osób z forum co znają ich wartość to szata graficzna jest bardzo ważna. Sam juz wiele razy złapałem się ze kupiłem jakaś książkę bo miała dobre foty albo fajnie się zapowiadała. Dla mnie to mógł by być nawet zwykły wydruk, ale innych trzeba jakoś przyciągnąć i zachęcić. Dlatego wygląd ma znaczenie.

• 2 weeks later...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.