sverige2 Posted January 18, 2019 Report Share #126 Posted January 18, 2019 może lada chwila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twonk Posted February 15, 2019 Report Share #127 Posted February 15, 2019 Chętnie zapisałbym się na czwartą pozycję Lubię sobie wędzić 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bialymis81 Posted February 25, 2019 Report Share #128 Posted February 25, 2019 Zapisuje się na komplet ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbój Madej Posted November 5, 2019 Report Share #129 Posted November 5, 2019 Coś się rusza w temacie? Trzy latka minęły. Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdobo Posted November 5, 2019 Report Share #130 Posted November 5, 2019 Jak nie ma wieści tak długo to raczej umarło podczas planowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yerba Posted November 5, 2019 Report Share #131 Posted November 5, 2019 Jak nie ma wieści tak długo to raczej umarło podczas planowania.No tak , bo to jest przedsięwzięcie , że pstrykniesz palcyma i jest Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted November 5, 2019 Report Share #132 Posted November 5, 2019 No tak , bo to jest przedsięwzięcie , że pstrykniesz palcyma i jest Książka to naprawdę kawał pracy Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Władek123 Posted November 5, 2019 Report Share #133 Posted November 5, 2019 Komplet wladek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdobo Posted November 5, 2019 Report Share #134 Posted November 5, 2019 No tak , bo to jest przedsięwzięcie , że pstrykniesz palcyma i jestKsiążka to naprawdę kawał pracy Nie mów mi na temat książek, bo temat mi znany. To nie jest napisanie książki na zamówienie, a jej tłumaczenie.Więc trzy lata na tłumaczenie to przesada, a problem leży raczej na dogadaniu się z autorem lub raczej wydawcą.Bo to on ma prawa do książki na czas spisany w umowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted January 16, 2020 Report Share #135 Posted January 16, 2020 Tak dla przypomnienia rutynowe pytanie........ ....... będą czy nie będą jeżeli nie będą to nie mam pytań, jeżeli będą to kiedy pytam bo nie wiem czy mi życia starczy na czekanie (to taki żart) Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróbel75 Posted February 13, 2020 Report Share #136 Posted February 13, 2020 Chyba nie ma co czekać tylko wziąć sprawy w swoje ręce jak Muski Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudzina Posted April 30, 2023 Report Share #137 Posted April 30, 2023 Dawno nie zaglądałem na forum. Czy udało się wydać te tłumaczenia. Nie znalazłem informacji a ostatni post w temacie ma ponad 3 lata. Jedzenie jest jedną z największych przyjemności w życiu każdego mężczyzny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian252 Posted May 9, 2023 Report Share #138 Posted May 9, 2023 Czy ma ktoś zakupioną książkę którąś z tych pozycji w przełożeniu na j.Polski? „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts