redzed Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 16 Lipca 2017 Książka o wyrobach dojrzewających, jest już prawie przetłumaczona. Dzisiaj oglądałem pierwsze rozdziały. Świetnie! Czas najwyższy. Wejdziemy na nowe boisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 16 Lipca 2017 Jednak cierpliwość popłaca supe! W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 17 Lipca 2017 Jeżeli jeszcze można się zapisać , to poprosiłbym o 1,2,4.Zgadzam się z Tobą Karolu, wędzenie uczy cierpliwości !!!! Jak pośpieszysz , nauczy pokory...... Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Wszystko zależy od autora. Niedawno z nim rozmawiałem i maszerujemy w dobrym kierunku. Mogę dodać, że najprawdopodobniej wszystkie książki będą drukowane prze Amazon. My, Wędzarnicza Brać, będziemy jedynymi właścicielami licencji i nazwa Wędzarnicza Brać oraz wedlinydomowe.pl, umieszczona zostanie na okładce w miejscu nazwiska autora. Będziemy także jedynym dystrybutorem tych książek w Europie. Edytowane 17 Lipca 2017 przez Maxell „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Janocha Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jeżeli można to proszę komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 9 Grudnia 2017 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13305-wreszcie-coś-z-naszego-wydawnictwa/?p=511826 Maxell, popraw proszę w linku powyżej na 1, 3, 4 Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek82 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dla mnie też komplecik Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dla mnie również komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier - ten drugi Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 21 Grudnia 2017 dołączam do listy kolejkowej :-)poproszę pozycję 2 i 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs40 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Warto wzbogacić swoją biblioteczkę takimi pozycjami, proszę mnie zapisać na listę oczekujących /komplet/. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez wojs40 Czasami warto upaść, aby zobaczyć, kto pomoże nam wstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ja też poproszę komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odyn06 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Poproszę (gdy już będą) książki nr 2 i nr 4.odyn06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV22 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Poproszę pozycję nr 4. Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz. www.rc-trial.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekduch Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jarekduch - poproszę o komplet „To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.” Jonathan Carroll Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muflon129 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 25 Grudnia 2017 poproszę o komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jeżeli nie jest za późno to dla mnie komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ja już straciłem nadzieję że coś z tego będzie, pierwsza wzmianka pochodzi z 24 sierpnia 2016, a jakby nie patrzeć to upłynęło już bardzo dużo czasu a w temacie cisza Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie widziałem tego wcześniej. Ale jestem zainteresowany. Pozycję 1,2 i 4. http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ale jestem zainteresowany Myślę, że wszystkimi pozycjami Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Proszę o zmianę zamówienia na wszystkie, 1,2,3,4, oczywiście w języku ojczystym. Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejas Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Wstępnie deklaruje zakup. Wszystkich czterech części. Tylko ile to kosztuje? no i się zaczęłociekawe jak się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdobo Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jeżeli temat nie umarł to chętnie przytulę komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jeżeli temat nie umarł to chętnie przytulę komplet. Noooo, i co ??? Cisza ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 18 Stycznia 2019 A ja dalej będę cierpliwie czekał na konkrety zanim się zapiszę, bo zapomnę że się zapisałem Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 18 Stycznia 2019 zanim się zapiszę Ja sie zapisałem i też czekam - może lada chwila... Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi