Skocz do zawartości

Wreszcie coś z naszego wydawnictwa


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jeżeli jeszcze można się zapisać , to poprosiłbym o 1,2,4.

Zgadzam się z Tobą Karolu, wędzenie uczy cierpliwości !!!! Jak pośpieszysz , nauczy pokory...... ;)

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

 

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Wszystko zależy od autora. Niedawno z nim rozmawiałem i maszerujemy w dobrym kierunku. ;) Mogę dodać, że najprawdopodobniej wszystkie książki będą drukowane prze Amazon. My, Wędzarnicza Brać, będziemy jedynymi właścicielami licencji i nazwa Wędzarnicza Brać oraz wedlinydomowe.pl, umieszczona zostanie na okładce w miejscu nazwiska autora. Będziemy także jedynym dystrybutorem tych książek w Europie.

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 miesiące temu...

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Ja już straciłem nadzieję że coś z tego będzie, pierwsza wzmianka pochodzi z 24 sierpnia 2016, a jakby nie patrzeć to upłynęło już bardzo dużo czasu a w temacie cisza :(

Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-)

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185

 

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-)

Jola i Mariusz

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Ale jestem zainteresowany
Myślę, że wszystkimi pozycjami  :thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A ja dalej będę cierpliwie czekał na konkrety zanim się zapiszę, bo zapomnę że się zapisałem :)

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

zanim się zapiszę
Ja sie zapisałem i też czekam - może lada chwila... 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.