Skocz do zawartości

Wreszcie coś z naszego wydawnictwa


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

 

 

No tak , bo to jest przedsięwzięcie , że pstrykniesz palcyma i jest
Książka to naprawdę kawał pracy  :yes: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

No tak , bo to jest przedsięwzięcie , że pstrykniesz palcyma i jest
Książka to naprawdę kawał pracy  :yes: 

 

Nie mów mi na temat książek, bo temat mi znany. To nie jest napisanie książki na zamówienie, a jej tłumaczenie.Więc trzy lata na tłumaczenie to przesada, a problem leży raczej na dogadaniu się z autorem lub raczej wydawcą.Bo to on ma prawa do książki na czas spisany w umowie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Tak dla przypomnienia rutynowe pytanie........

 

....... będą czy nie będą :question: jeżeli nie będą to nie mam pytań, jeżeli będą to kiedy :question:  pytam bo nie wiem czy mi życia starczy na czekanie  ;)  :D  (to taki żart)

Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-)

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185

 

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-)

Jola i Mariusz

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...
  • 3 lata później...
  • 2 tygodnie później...

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.