andrzej k Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 9 Września 2016 Każdy dobry salceson jest dobry , Jeżeli będziesz się kierował smakiem ( dobry to smaczny - tak to rozumiem ) to daleko nie dojedziesz . Ważne jest to , co w danym asortymencie jest najlepiej przyswajalne i odżywcze dla organizmu . Jak w każdym zawodzie albo prawie każdym wszystko należy wykonać zgodnie ze sztuką , w Naszym przypadku : zgodnie ze sztuką masarską Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.