Skocz do zawartości

Salceson wg. Narodowego


Narodowy Wedzarz

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Każdy dobry salceson jest dobry ,

 

 

 Jeżeli będziesz się kierował smakiem ( dobry to smaczny - tak to rozumiem )  to daleko nie dojedziesz .  Ważne jest to , co  w danym asortymencie jest  najlepiej przyswajalne i odżywcze dla organizmu . Jak w każdym zawodzie albo prawie każdym  wszystko należy wykonać zgodnie ze sztuką , w Naszym przypadku : zgodnie ze sztuką masarską :D

 

 

 Gorąco pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.