Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Po peklowaniu psuje mi się szynka w środku

peklowanie

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gonzo

Gonzo

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 5602 postów
  • MiejscowośćI don't know

Napisano 16 wrz 2016 - 12:50

.tylko jedno pytanie czy moge dac zwykla sol do kielbasy ? .co wy dajecie  

Możesz, bez problemu - np. na grilla to tylko na soli. Kiełbasa wtedy będzie miała szary kolor w przekroju, chociaż niektórym i na samej soli wychodzi jakby była peklowana  :)  Prawdopodobnie wina mięsa i różnych "dziwnych rzeczy" , które się z nim działy zanim trafiło do klienta. Na forum są zwolennicy dawania tylko peklosoli i są zwolennicy obniżania zawartości peklosoli, np: 50/50 sól/peklosól  :)



#22 targal

targal

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 120 postów
  • MiejscowośćTarnowskie Góry

Napisano 16 wrz 2016 - 13:17

Seniorrr3, bez złośliwosci -poczytaj trochę na stronie głównej-tam wszystko jest jasno wytłumaczone . Nie zniechecaj się i do lektury :thumbsup:



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#23 seniorrr3

seniorrr3

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 5 postów
  • Miejscowośćstary sacz

Napisano 16 wrz 2016 - 13:30

Spoko dzieki za podpowiedzi .Biore sie za lekture Hej





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: peklowanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych