Jump to content

Kalendarz WB na rok 2017 ,wysyłka ,potwierdzenie odbioru

Recommended Posts

Witajcie.

Kalendarze już do mnie dotarły.

Mam nadzieję ,że najpóźniej do 16.11.2016r. (środa) będą wysłane do wszystkich,którzy zapłacili.

Proszę w tym temacie potwierdzać otrzymanie przesyłki.

Pozdrawiam.

Jacek.

P.S.

Nie będę informował do kogo w którym dniu ,będą wysłane,bo  ..... wyjeżdżam jutro na urlop,ale niewidzialne rączki wyślą w moim imieniu..... :)

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Listonosz był. Dzięki :D :D

Jacku, kawał dobrej roboty :clap: :clap: :clap:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Do mnie dzisiaj dotarł, ale tak pognieciony, że go chyba nie powieszę. :mad:

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

Dziś też do mnie dotarł niestety pognieciony, listonosz wykazał się sporą siłą i tą duża kopertę udało mu się wcisnąć do skrzynki pocztowej

sugeruję wysyłac złożony w mniejszej kopercie wielkości A4 wtedy raczej się zmieści do skrzynki

zmierzyłem nie mieści się do koperty a4 o 1 cm za szeroki po złożeniu

swój i tak powiesze :)

Dziś też do mnie dotarł niestety pognieciony, listonosz wykazał się sporą siłą i tą duża kopertę udało mu się wcisnąć do skrzynki pocztowej

sugeruję wysyłac złożony w mniejszej kopercie wielkości A4 wtedy raczej się zmieści do skrzynki

zmierzyłem nie mieści się do koperty a4 o 1 cm za szeroki po złożeniu

swój i tak powiesze :)

Zależy od listonosza, u mnie zostawił awizo z zaznaczonym polem ...ze względu na rozmiar przesyłki...., albo jakoś tak. Odebrałem na poczcie, obok.

Witam,dziś dotarł i do mnie-serdecznie dziękuje.Dół kalendarza lekko oddarty ale to sprawka listonosza który zgiął go na pół i wcisnął w skrzynkę na listy,Ale co tam,ważne że jest :)

Kalendarze dotarly.Cale i zdrowe.Jacku dziekuje za tak wielka akcje,ktora prowadzisz od kilku lat.Wielkie brawa dla Ciebie!!!
W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.

Do mnie też dziś dotarły, w bardzo dobrym stanie. Jacku, wielkie dzięki za kolejny raz pięknie przeprowadzoną akcję.

Pozdrawiam.

Rafał (ryszpak)

rakrzes@poczta.onet.pl

Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją...

Iure et gladio

Potwierdzam dotarcie kalendarzy

:thumbsup::clap:

Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/

Mam i ja . Jacku serdeczne dzięki za przygotowanie całej akcji kalendarzowej i podziękuj ludziom zaangażowanym w tym temacie

dobre żarcie -to jest to!!!

tel.608215213