Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Electra i mini garmażerka


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
82 odpowiedzi w tym temacie

#81 Efffa

Efffa

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 206 postów
  • MiejscowośćPiła

Napisano 29 maj 2019 - 17:11

Z wykształcenia jestem kucharzem i Technologiem żywienia
nie wiedziałam :D 
[Dodano: 29 maj 2019 - 18:11]

Takim obiadkiem bym nie pogardziła, a jak na pyrę podpoznańską przystało, ziemniaki mogę wszędzie i zawsze :D



#82 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 12480 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 29 maj 2019 - 18:33

a jak na pyrę podpoznańską przystało, ziemniaki mogę wszędzie i zawsze :D

 

 

 To ja zapewne już swoją porcję zjadłem .  Teraz to od czasu do czasu  .  Nam na dwie osoby , na całą zimę wystarcza 25kg  . :facepalm: :blush:



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#83 electra

electra

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 5386 postów
  • MiejscowośćSztokholm

Napisano 29 maj 2019 - 19:28

Nam na dwie osoby , na całą zimę wystarcza 25kg  .
ja nawet nie wiem czy my tyle zjadamy w zimie ...u nas glownie ziemniaki pod postacja --kopytek knedli  :)  




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych