Maxell Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Lutego 2017 Polecam ten materiał szczególnie osobom, które są zainteresowane produkcją masarską we własnych gospodarstwach: Przetworstwo_mieso.pdf Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Marca 2017 Bardzo fajny filmik, będący uzupełnieniem przedstawionego wyżej materiału. Przyda się także początkującym: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 21 Marca 2017 Niespotykany już chyba w przetwórniach niski % nastrzyku wędzonek. Ciekawe tylko jaki jest skład solanki, to ten akurat może być bardzo "ciekawy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.