Jump to content

Recommended Posts

7 minut temu, Filiip10 napisał(a):

Ale jak ktoś ma zamiar zrobić schab dojrzewający to lepiej bez mizdry bo później ciężko kroić lub przegryźć

Robisz schaby dojrzewające?

14 minut temu, Filiip10 napisał(a):

Miałem na myśli o schabie łososiowym wędzonym na zimno

Polędwicę!!! No chyba, że lubisz gnaty ogryzać :).

47 minut temu, Filiip10 napisał(a):

schab dojrzewający

Chyba małe przejęzyczenie. ;)

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.