EAnna Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Kiełbasa świąteczna poczyniona w środę przy dużym udziale i pod czujnym okiem VIP-a Andrzeja k . Dodam że to moja pierwsza Maniek, Andrzej, miło Was widzieć przy wspólnym dziele.Maniek - ostro poszedłeś z tymi kiełbasami, trzymaj tak dalej.Cały czas czuję smak Twoich nalewek z Zakopanego Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 ANNAM serki typu włoskiego kupione w Lidlu . Na serki Mistrza Andrzeja przyjdzie jeszcze czas ???? osobna lekcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 No no Mariusz widzę że pięknie rozwinąłeś skrzydła :clap: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 No no Mariusz widzę że pięknie rozwinąłeś skrzydła :clap: Tak Halinko staram się iść do przodu [Dodano: 15 kwi 2017 - 11:44]Coś na początek ze Świątecznych poczynań trochę kiełbaskii coś na słodkoprzepraszam za leżące zdjęcia ale jeszcze nie ogarnąłem ich obracania - może ktoś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Maniek niezłą przetwórnię masz. Piękne wyroby, brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Może się udało ? Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dziękuję Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 13 Maja 2017 W końcu przyszła wiosna tak sobie pomyślałem wszyscy budują ,,kibelki'' może i ja wybuduje nowa wędzarnięmiejsce wytyczone no to do roboty wspólnie z pomocnikiem zabraliśmy się za przygotowanie miejsca na fundament no i stało się szalunek gotowy jutro zalewamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 13 Maja 2017 jutro zalewamy Myślę że o kilku prętach w formie zbrojenia pamiętasz . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 13 Maja 2017 Tak bedzie siatka zbrojeniowa zrobiona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 14 Maja 2017 No i gotowe ☺ fundament jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 15 Maja 2017 No i gotowe ☺ fundament jest i parę dni polewania i.....urośnie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 15 Maja 2017 No i gotowe ☺ fundament jesti parę dni polewania i.....urośnie Teraz musi trochę odstać aż skończę inny ważniejszy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 15 Maja 2017 Teraz musi trochę odstać aż skończę inny ważniejszy projekt beton -wodą podlać konewką kilka razy by za szybko nie dojrzewał bo może popękać Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieloś Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 16 Maja 2017 Mariusz w ten weekend jadę na działkę więc przyjadę na sprawdzenie czy beton nie popękał i polejemy żeby było dobrze Cytuj wieloś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 16 Maja 2017 Właśnie miałem dzwonić czy wpadniesz na inspekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 16 Maja 2017 czy wpadniesz na inspekcje Qrcze że mam tak mało czasu bo bym się sam wprosił Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 16 Maja 2017 Właśnie miałem dzwonić czy wpadniesz na inspekcje Qrcze szkoda że mam troszkę dalej od Wielosia.. również sama bym się wprosiła Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 16 Maja 2017 Andrzeju, Halinko zapraszam serdecznie w kazdej chwili ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 16 Maja 2017 Andrzeju, Halinko zapraszam serdecznie w kazdej chwili ☺ Dzięki i pozdrawiam P.S Myślę że odbiór wykonania paleniska będzie dobrym terminem . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 18 Maja 2017 Takie zadanie na dziś ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 18 Maja 2017 Takie zadanie na dziś Mielone będziesz robił Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 18 Maja 2017 Takie zadanie na dziś Mielone będziesz robił Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 26 Maja 2017 Takie małe zadymianko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 26 Maja 2017 Widzę że serki opanowałeś ☺ Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.