Maniek96 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam.Od dłuższego czasu przeglądam forum i testuję różne przepisy no i przyszedł czas na pierwsze sukcesy . Czas by było sie pokazać co przy Waszej pomocy poczyniłem Na razie się uczę i jeszcze długa droga przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_65 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Lutego 2017 Cytuj Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Lutego 2017 Na razie się uczę i jeszcze długa droga przede mną Strach pomyśleć co to będzie jak się nauczysz. Pierwsza klasa te Twoje wędzonki Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 26 Lutego 2017 Imponujące... widoczna harmonia i wewnętrzna estetyka, miło widzieć Brawo Maniek :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 26 Lutego 2017 Waszej pomocy poczyniłem No No - nowy mistrz nam się wyłania Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 26 Lutego 2017 To jest Nasz wspólny sukces gdyby nie to forum pewnie nadal bym '' kopcił '' wędzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 26 Lutego 2017 Kolor wedzonek wspanialy Az sie nie chce wierzyc ,ze to pierwsze Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 26 Lutego 2017 Widać że się starasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieloś Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) No Mariusz wędzonki pierwsza klasa a i nalewki masz bardzo dobre miałem okazję popróbować Edytowane 26 Lutego 2017 przez Wieloś Cytuj wieloś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menzur Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 26 Lutego 2017 Przyznam że niezła produkcja i warsztat w tle całkiem niezły. Tak trzymaj. Cytuj Apetyt rośnie wraz ze mną od urodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Po wyrobach widać że się starasz .Ten wyciąg to część Twojego warsztatu czy może jakaś mała gastronomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 27 Lutego 2017 Bardzo ladne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalesz Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 28 Lutego 2017 Az sie nie chce wierzyc ,ze to pierwsze gdyby nie to forum pewnie nadal bym '' kopcił '' wędzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 28 Lutego 2017 Pierwsze tak udane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muflon129 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 28 Lutego 2017 brawo :clap: tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Sery w różnych odsłonach Wczorajszy kurczaczek:) Edytowane 5 Marca 2017 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Kiełbasa świąteczna poczyniona w środę przy dużym udziale i pod czujnym okiem VIP-a Andrzeja k . Dodam że to moja pierwsza i czwartkowe wędzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam Moim zdaniem to poszedłeś ostro na pierwszy raz. ☺ Zrobienie 70kg kiełbasy to nie taki pikuś ☺ Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mariusz zacząłeś bardzo ostro=bardzo dobrze,teraz uważaj co się będzie dziać....możesz tego nie ogarnąć czasowo jak wszystkim będzie smakować,teraz poczułem smak Twojej polędwicy z bobkowym listkiem (zakopane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 No sam nie zrobiłem ???? był ze mną dobry mentor???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 przy dużym udziale i pod czujnym okiem VIP-a Andrzeja k - Maniek Ty to masz chody - pierwsza kiełbasa pod okiem Mistrza - prywatna lekcja Andrzej K - jesteś Wielki jak zawsze - Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Maniek, sliczna ta "Kielbasa Swiateczna" a jeszcze ladniej bedzie jak podzielisz sie przepisem.. ☺☺☺ Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) ,teraz poczułem smak Twojej polędwicy z bobkowym listkiem (zakopane) Cieszę się Marku,że ten smak zapadł Ci w pamięci myślę że będzie jeszcze okazja go sobie przypomnieć [Dodano: 08 kwi 2017 - 22:45]- Maniek Ty to masz chody - pierwsza kiełbasa pod okiem Mistrza - prywatna lekcja :D Powiem Ci Muski ta lekcja była bezcenna Wczoraj i dziś trochę podymiłem [Dodano: 08 kwi 2017 - 22:55] no i serki oczywiście a to zostało na jutro Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 no i serki oczywiście A ja myslalam, ze do produkcji miesnowedzonej paczki robiles Sery robione pod okiem Mistrza czy kupne? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ogrom pyszności powala szczękę na samą podłogę.... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.