Muski Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 4 Lipca 2017 I tak smakuje Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 5 Lipca 2017 Obiecane zdjecia przekrojonej kielbasy ☺Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 5 Lipca 2017 zdjecia przekrojonej kielbasy gdzie kupiłeś ? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 5 Lipca 2017 Daj spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 5 Lipca 2017 Obiecane zdjecia przekrojonej kielbasy ☺ Z fotek widać że kiełbasa udana . Przypuszczam jakie są w niej przyprawy i ich ilości , więc śmiało piszę że zapewne bardzo smaczna Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 5 Lipca 2017 zdjecia przekrojonej kielbasygdzie kupiłeś ? w Mańkowej kuchni [Dodano: 05 lip 2017 - 14:00]Daj spróbowaćPodaj adres to wyśle albo jeszcze lepiej wpadnij na degustacje [Dodano: 05 lip 2017 - 14:02] Z fotek widać że kiełbasa udana . Przypuszczam jakie są w niej przyprawy i ich ilości , więc śmiało piszę że zapewne bardzo smaczna Gorąco pozdrawiam Andrzeju powiem nieskromnie taka sama jak nasza wspólna robiona na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 5 Lipca 2017 Andrzeju powiem nieskromnie taka sama jak nasza wspólna robiona na święta No to teraz czas na ulepszanie i nowe smaki Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 5 Lipca 2017 Bardzo ładna w przekroju kiełbasa , możesz zdradzić skład .Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) właśnie zapeklowalem mięsko na kabanosy w piatek wyzwanie Edytowane 5 Lipca 2017 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 5 Lipca 2017 Andrzeju powiem nieskromnie taka sama jak nasza wspólna robiona na święta No to teraz czas na ulepszanie i nowe smaki Pozdrawiam właśnie zapeklowalem mięsko na kabanosy w piatek wyzwanietak miało być[Dodano: 05 lip 2017 - 20:47]Bardzo ładna w przekroju kiełbasa , możesz zdradzić skład .Pozdrawiam II klasyfikowana kupiona od zaprzyjaźnionego zakładu masarskiego jakieś 11,5 kgpodgardle jakieś 2 kgIII klasyfikowana zakupiona tak samo jak II jakieś 1,2 kgpieprz 3,5g/kgmajeranek 1,5g/kgczosnek 4g/kg ( świeży )peklowane 18g/kg z czego 25% peklosoli - 75% soli kamiennejno i woda jakieś 1,2 l do całości farszuot i cała kiełbasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 5 Lipca 2017 Dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 7 Lipca 2017 No i są pierwsze kabanosy testowe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 7 Lipca 2017 No i super!!!!! Gratulacje Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 7 Lipca 2017 są pierwsze kabanosy Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 7 Lipca 2017 Oj poczynasz sobie swawolnie.....i tak trzymaj, wyroby bardzo ładne robisz.A co do Twojej kiełbasy, to na jakich sitkach mielisz te klasy mięsne? Pozdrowionka Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 8 Lipca 2017 II i podgardle na sitku 8 a III na sitku 2,5Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 8 Lipca 2017 Dzieki Maniek96 Pozdrowionka Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 8 Października 2017 Dawno nic nie robiłem bo brak czasu i zapasy jeszcze były ....ale się skończyły i czas zabrać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) i czas zabrać się do roboty Miejsce , które mile wspominam . To trochę mięsiwa uzbierałeś . Życzę udanych wędzonek . Pozdrawiam Edytowane 8 Października 2017 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 8 Października 2017 Miejsce , które mile wspominam . Miło to słyszeć zawsze jesteś tu mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 8 Października 2017 Pokazywanie takich ilości surowca może spowodować kłopoty. Róbmy swoje w zaciszu, oszczędnie pokazując to na forum. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 8 Października 2017 Pokazywanie takich ilości surowca może spowodować kłopoty. Słuszna uwaga , jednak radość wykonania swoich wyrobów , czasami przesłania możliwości powstawania kłopotów . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 8 Października 2017 nic nie robiłem Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Pokazywanie takich ilości surowca może spowodować kłopoty. Jak duża rodzina to cóż począć to i surowca potrzeba Edytowane 8 Października 2017 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieloś Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #100 Opublikowano 8 Października 2017 No i jako jeden z nielicznych masz odbiór sanepidu miejsca, w którym to przygotowujesz Cytuj wieloś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.