eli55 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #151 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Bardzo ladne wyroby :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #152 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Wędzić umiesz - a Mistrza Andrzeja- edukatora miałeś na wyłączność Uczeń godzien mistrza . Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #153 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Maniek bardzo apetycznie to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #154 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Koszyk bardzo okazale prezentuje się Mistrza Andrzeja Uczeń godzien mistrza Potwierdzam niejeden zadymiacz miał okazję nauki pobierać u mistrza pobiedziskiego Andrzeja Kłaniam się nisko Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #155 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Kłaniam się nisko :blush: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #156 Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Dziękuję wszystkim za miłe słowo które uskrzydla lepiej jak red bull Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #157 Opublikowano 17 Lutego 2018 Wczoraj ukręcone a dzisiaj w dym ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #158 Opublikowano 17 Lutego 2018 Czym je tak ścisnąłeś, że z cienkiej, zrobiły się grube? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #159 Opublikowano 17 Lutego 2018 Czym je tak ścisnąłeś, że z cienkiej, zrobiły się grube? A bo to żywiecka wyszła sie okazało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #160 Opublikowano 17 Lutego 2018 Mańiek na Zakopane gotowy. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #161 Opublikowano 17 Lutego 2018 Cieńka zwędzona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #162 Opublikowano 17 Lutego 2018 zwędzona widać przyprawy z garści Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #163 Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) Mańiek na Zakopane gotowy.Do Zakopca???? to zniknie trzeba bedzie od nowa robić☺ Edytowane 17 Lutego 2018 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #164 Opublikowano 17 Lutego 2018 Mańiek na Zakopane gotowy. Karol, to nie do Zakopanego tylko na kurs zawiezie i pokaże jak kiełbasy się robi :laugh: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #165 Opublikowano 17 Lutego 2018 Cieńka Kolorek pokazuje że smak może być super :clap: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #166 Opublikowano 17 Lutego 2018 Nie dość, że cienka to jeszcze mało ... z okładem nadrabia prezencją Maniek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #167 Opublikowano 17 Lutego 2018 (edytowane) No i żywiecka gotowa teraz studzenie i ..... Edytowane 17 Lutego 2018 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #168 Opublikowano 21 Lutego 2018 Czwarty dzień [Dodano: 21 lut 2018 - 18:28] A dziś troche wiało ale się udało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #169 Opublikowano 21 Lutego 2018 się udało Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #170 Opublikowano 22 Lutego 2018 Czwarty dzień A dziś troche wiało ale się udało Maniek96 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #171 Opublikowano 22 Lutego 2018 Klasa, brawo za piękne wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #172 Opublikowano 22 Lutego 2018 No tak a co będzie jak Mariusz wróci z kursu z Łaz Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #173 Opublikowano 22 Lutego 2018 Waldku sam się boję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #174 Opublikowano 22 Lutego 2018 się boję świetny dowcip Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #175 Opublikowano 22 Lutego 2018 Coś mi świtało, że gdzieś już widziałem te wyroby, a to pierwsze z siedmiu wędzeń przedzlotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.