Muski Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #201 Opublikowano 23 Maja 2019 ,,franki,, na śniadanie No BRAWO - mam tylko nadzieje ,że są smaczne jak zawsze Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #202 Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Waldziu jestem właśnie po degustacji ???? potwiedzam smaczniaste???? Edytowane 23 Maja 2019 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #203 Opublikowano 23 Maja 2019 Zostaw z jedną...... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #204 Opublikowano 23 Maja 2019 Zostaw z jedną......Zostawię i z dwie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #205 Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Zostawię i z dwie I dla mnie kawalątek, tak tylko na spróbowanie Od dawna noszę się z zamiarem zrobienia,ale póki co,te które próbowałam, nie do końca mi smakowały.Może Twoje Mariusz okażą się strzałem w dziesiątkę Tak że, ten tego, bardzo proszę Wyglądają zaje....cie smaczniście Edytowane 23 Maja 2019 przez Alinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #206 Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Zostawię i z dwieI dla mnie kawalątek, tak tylko na spróbowanie Od dawna noszę się z zamiarem zrobienia,ale póki co,te które próbowałam, nie do końca mi smakowały.Może Twoje Mariusz okażą się strzałem w dziesiątkę Tak że, ten tego, bardzo proszę Wyglądają zaje....cie smaczniście Postaram się uchować coś do Chłapowa ☺ chociaż może być z tym problem z wiadomych powodów ???? Edytowane 24 Maja 2019 przez Maniek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #207 Opublikowano 5 Lipca 2019 Pierwsza kaszanka samodzielnie poczyniona już za mną chodzą słuchy że jest najlepszą kaszanką jaką sam zrobiłem no i trochę na obiadek się ostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #208 Opublikowano 5 Lipca 2019 Ładna porcyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #209 Opublikowano 5 Lipca 2019 Mariusz...to narobiłaś mi apetytu.... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #210 Opublikowano 5 Lipca 2019 Mariusz...to narobiłaś mi apetytu....to wpadaj jeszcze trochę zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #211 Opublikowano 5 Lipca 2019 Pierwsza kaszanka samodzielnie Jak to mawiał mój śp. tato, troszkę chęci synku i wszystko mona zrobić :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #212 Opublikowano 5 Lipca 2019 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieloś Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #213 Opublikowano 5 Lipca 2019 Apetyczna Cytuj wieloś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #214 Opublikowano 5 Lipca 2019 no i trochę na obiadek się ostało W takiej formie czyli odsmażoną na patelni lubię najbardziej.Z cebulką i chrupiącymi skwarkami z wędzonego boczusia. Mniam. Brawo Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #215 Opublikowano 5 Lipca 2019 jest najlepszą kaszanką jaką sam zrobiłem Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #216 Opublikowano 5 Lipca 2019 Pierwsza kaszanka samodzielnie Wygląda jak by szła na wystawę chyba używałeś centymetrówki bo takie równiutkie kawałki [Dodano: 05 lip 2019 - 22:34] jest najlepszą kaszanką jaką sam zrobiłem Słuchy dobrze prawią ślinka leci po brodzie na sam widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij #217 Opublikowano 5 Lipca 2019 Wygląda bardzo zachęcająco i apetycznie. Aż mi się żużlu zachciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #218 Opublikowano 16 Marca 2020 Tak trochę do ,,pogryzienia '' białej na ciężkie czasy , trza było zrobić bo co tu robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #219 Opublikowano 17 Marca 2020 Maniuś...Zadanie dla niemożliwości....Zagrać Maniusiową białą... w Bierki... :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #220 Opublikowano 17 Marca 2020 Tak trochę do ,,pogryzienia '' białej na ciężkie czasy Czasy teraz ciężkie kiełbaska zjedzona ........ chyba . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #221 Opublikowano 17 Marca 2020 Tak trochę do ,,pogryzienia '' białej na ciężkie czasy Czasy teraz ciężkie kiełbaska zjedzona ........ chyba . Zostało tylko wspomnienie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieloś Opublikowano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij #222 Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Maniuś...Zadanie dla niemożliwości....Zagrać Maniusiową białą... w Bierki... :laugh: Karo, w otwarte karty też nie ma szans Edytowane 18 Marca 2020 przez Wieloś Cytuj wieloś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #223 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dawno mnie nie byłoTrochę porobione co by nie zapomnieć na początek kimchi Trochę sera i reszta dobroci no i kaszaneczka wszystko nadziewane tą nadziewarką którą kolega udostępnił mi z prośbą abym ją przetestował i wynik końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #224 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Aż miło popatrzeć. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #225 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 na początek kimchi Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.