Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Perszing piecze, wędzi, gotuje i jak zwykle kombinuje !

Perszing piecze wędzi

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
860 odpowiedzi w tym temacie

#861 Alinka

Alinka

    Entuzjasta forum

  • Użytkownicy
  • 719 postów
  • MiejscowośćZakrzew

Napisano wczoraj, 15:49

wytwarzana z półsurowej wieprzowiny

 

Co oznacza półsurowa wieprzowina? Jaka to? 







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Perszing, piecze, wędzi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych