Skocz do zawartości

Wyroby Woytasa


Woytas

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Coś trzeba jeść
:thumbsup:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Małe dymienie na urodziny mamy, pewnie wkrótce będzie następne. 

 

 

Wczoraj przyszedł czas na kiełbaskę. Coś trzeba jeść.

 

 

Urlop się kończy, trzeba go wykorzystać. Ukręciliśmy trochę kiełbasy.

 

 

Wyroby super  :thumbsup:  Bardzo apetycznie to wszystko wygląda  :clap:  

Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę.

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 miesięcy temu...

 

 

Standardowy zestaw wędzonek na święta
:thumbsup:  :clap:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dzięki piękne za miłe słowa.

 

:)

Klasyka...

Kolor zwędzonek...

Czystość haków...

Zdymienie patyków...

Wysoki poziom...tak trzymaj...coś pięknego...

Najlepszości z Wielkanocą....

:)

Jakoś tak mam że zawsze muszę wyczyścić haki po wędzeniu, lubię ten błysk stali .  :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 9 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
W dniu 10.03.2024 o 12:02, BazylWidzew napisał(a):

Kiełbaska super:thumbsup: Na drugim zdjęciu błyszczy się jak.... :D

To prawda, trochę nieuwagi i skoczyła na koniec temperatura. Tak to jest jak się zajmie robotą działkową. 

Na święta biała już jest. I trochę kiełbasy fi55 w międzyczasie.

 

IMG20240323144815 (Copy).jpg

IMG20240329182615 (Copy).jpg

  • Like 1
  • Upvote 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.