Bagno Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #276 Opublikowano 3 Października 2022 nie wiem skąd te dziurki, wada mięsa, od nastrzyku? Czy wykonany był w środek mięśnia? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #277 Opublikowano 3 Października 2022 nie wiem skąd te dziurki, wada mięsa, od nastrzyku? Czy wykonany był w środek mięśnia?Tak, pewnie to przyczyna. Pierwszy raz tak się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 8 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #278 Opublikowano 8 Października 2022 Wczoraj przyszedł czas na kiełbaskę. Coś trzeba jeść. Część spakowana, reszta do konsumpcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #279 Opublikowano 8 Października 2022 Coś trzeba jeść Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 15 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #280 Opublikowano 15 Października 2022 Urlop się kończy, trzeba go wykorzystać. Ukręciliśmy trochę kiełbasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #281 Opublikowano 15 Października 2022 Małe dymienie na urodziny mamy, pewnie wkrótce będzie następne. Wczoraj przyszedł czas na kiełbaskę. Coś trzeba jeść. Urlop się kończy, trzeba go wykorzystać. Ukręciliśmy trochę kiełbasy. Wyroby super Bardzo apetycznie to wszystko wygląda Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #282 Opublikowano 15 Października 2022 Gorczycy nie żałowałeś. Też tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij #283 Opublikowano 15 Października 2022 Pięknie się prezentują te Twoje wyroby Wojtku. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #284 Opublikowano 16 Października 2022 Dzięki piękne za uznanie.Gorczycy nie żałowałeś. Też tak lubię.A kto nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #285 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Standardowy zestaw wędzonek na święta i 5kg białej gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #286 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 I o to chodzi wg mnie. Robimy dla siebie pod swój smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #287 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Klasyka...Kolor zwędzonek...Czystość haków...Zdymienie patyków...Wysoki poziom...tak trzymaj...coś pięknego...Najlepszości z Wielkanocą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #288 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Tak naprawdę mamy to szczęście że tak swiatecznie i smacznie zajadamy przez cały rok. Wyriby pierwsza klasa Wojtas.Wesołego Alleluja. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #289 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Standardowy zestaw wędzonek na święta Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #290 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Bardzo ładne Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #291 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Dzięki piękne za miłe słowa. Klasyka...Kolor zwędzonek...Czystość haków...Zdymienie patyków...Wysoki poziom...tak trzymaj...coś pięknego...Najlepszości z Wielkanocą.... Jakoś tak mam że zawsze muszę wyczyścić haki po wędzeniu, lubię ten błysk stali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #292 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Kiełbasofilskie BHP...Gratki W.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij #293 Opublikowano 10 Stycznia Ostatnie skromne wędzenie na święta jeszcze w prawie wiosennej aurze. Tradycyjne polędwica, szynka i polędwiczki, do tego kiełbasa drobiowa z przepisu quadro555, polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 10 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #294 Opublikowano 10 Marca Chwila wolnego to pyknąłem Chłopską z przepisu Szczepana. Bardzo smaczna, fajnie czuć czosnek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij #295 Opublikowano 10 Marca Kiełbaska super Na drugim zdjęciu błyszczy się jak.... Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #296 Opublikowano 30 Marca W dniu 10.03.2024 o 12:02, BazylWidzew napisał(a): Kiełbaska super Na drugim zdjęciu błyszczy się jak.... To prawda, trochę nieuwagi i skoczyła na koniec temperatura. Tak to jest jak się zajmie robotą działkową. Na święta biała już jest. I trochę kiełbasy fi55 w międzyczasie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij #297 Opublikowano 30 Marca 5 minut temu, Woytas napisał(a): To prawda, trochę nieuwagi i skoczyła na koniec temperatura. Tak to jest jak się zajmie robotą działkową. Ale ja nie że coś źle, bardzo fajnie wygląda Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #298 Opublikowano 30 Marca 6 godzin temu, BazylWidzew napisał(a): Ale ja nie że coś źle, bardzo fajnie wygląda Ale absolutnie się nie gniewam, pozdrawiam. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.