Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie »  Zaloguj korzystając z Facebooka

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

[Grafika] Klasy mięsa wieprzowego


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 23375 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 20 mar 2017 - 22:37

Wszystkie pięć klas:

 

Załączony plik  klasy_miesa.jpg   22,66 KB   8 Ilość pobrań

 

Klasa pierwsza (kl.I) - mięso chude:

 

Załączony plik  klasa1.jpg   54,36 KB   8 Ilość pobrań

 

Klasa druga A (kl.IIa) - mięso średnio tłuste:

 

Załączony plik  klasa2a.jpg   59,88 KB   8 Ilość pobrań

 

Klasa druga B (kl.IIb) - mięso tłuste:

 

Załączony plik  klasa2b.jpg   60,47 KB   8 Ilość pobrań

 

Klasa trzecia (kl.III) - mięso ścięgniste:

 

Załączony plik  klasa3.jpg   59,53 KB   8 Ilość pobrań

 

Klasa czwarta (kl.IV) - mięso krwawe:

 

Załączony plik  klasa4.jpg   59,25 KB   8 Ilość pobrań

 

Zdjęcia: paweljack, magdajack






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych