Maxell Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Spis treści: Od autorkiCo należy wiedzieć przed przyrządzeniem dziczyznyPrzyprawyZamiana jednostek objętościowych na jednostki wagoweDzikie ptactwoKruszenie (dojrzewanie mięsa)SprawianiePorcjowanieBażantDzika kaczkaDzika gęś Cietrzew i głuszec KuropatwyPrzepiórki Dziki gołąbSłonki BekasyŁyskiJarząbek Zwierzyna Kruszenie (dojrzewanie mięsa)Bejcowanie mięsa Dobór mięsa na potrawyDzikSarna, jeleń, danielZając Zdejmowanie skóry (skórowanie)PatroszeniePodział tuszyKrólik Potrawy z kuchni staropolskiejCo pijali i piją myśliwiPrzy ogniskuBibliografiaSkorowidz potraw Edytowane 30 Marca 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.