Maxell Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Dla przypomnienia, klasyfikacja drobnego mięsa wieprzowego: Zdjęcia: MuskiPrezentację prowadzą Koledzy: Bagno i DziadekDla potrzeb portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nie wiedziałem gdzie to napisać , więc padło na pierwszą część relacji.To są moim zdaniem najlepsze zdjęcia tematyczne jakie tu widziałem ...Brawa dla kolegi Muski !!!Gratuluję ręki i wyczucia chwili Tapniete z Tapatalk Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Super zdjęcia ,przy odrobinie chęci i podstawowej wiedzy można bez problemu poradzić sobie z rozbiorem zasadniczym jak i wykroić elementy kulinarne .Oczywiście piszę tu o wszystkich fotorelacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.