Maxell Posted April 2, 2017 Report Share #1 Posted April 2, 2017 Zdjęcia: MuskiPrezentację prowadzą Koledzy: Bagno i DziadekDla potrzeb portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14172-fotorelacja-08-pe%C5%82ny-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wyci%C4%99cie-trybowanie-i-obr%C3%B3bka-kark%C3%B3wki/ Share on other sites More sharing options...
PePe Posted April 5, 2017 Report Share #2 Posted April 5, 2017 Piękne zdjęcia , ale mam pytanie: jak rozpoznać karkówkę nadającą się na baleron (chodzi o to by miała jak najwięcej kl I )Ta na zdjęciu poszła do k. Dziadka. Quote Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14172-fotorelacja-08-pe%C5%82ny-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wyci%C4%99cie-trybowanie-i-obr%C3%B3bka-kark%C3%B3wki/#findComment-546542 Share on other sites More sharing options...
arkadiusz Posted April 5, 2017 Report Share #3 Posted April 5, 2017 (edited) jak rozpoznać karkówkę nadającą się na baleron Każda się nadaje.Jedna będzie bardziej tłusta (taka lubię) a inna bardziej chuda.Wybór należy do Ciebie.Najlepiej by było jak byś sobie naciął w połowie to wtedy sam zobaczysz. Edited April 5, 2017 by arkadiusz Quote Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14172-fotorelacja-08-pe%C5%82ny-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wyci%C4%99cie-trybowanie-i-obr%C3%B3bka-kark%C3%B3wki/#findComment-546543 Share on other sites More sharing options...
PePe Posted April 5, 2017 Report Share #4 Posted April 5, 2017 No tak, ale w sklepie to raczej mi nie pozwolą . Quote Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14172-fotorelacja-08-pe%C5%82ny-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wyci%C4%99cie-trybowanie-i-obr%C3%B3bka-kark%C3%B3wki/#findComment-546544 Share on other sites More sharing options...
Owidius Posted April 6, 2017 Report Share #5 Posted April 6, 2017 PePe, pozwolą pozwolą!!! częste zakupy, dobre słowo, kawa i coś do kawy, a później wybierasz przebierasz. do tego stopnia że "przyjedź Pan sobie przed otwarciem, to se Pan weźmiesz te ładniejsze" Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14172-fotorelacja-08-pe%C5%82ny-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wyci%C4%99cie-trybowanie-i-obr%C3%B3bka-kark%C3%B3wki/#findComment-546611 Share on other sites More sharing options...
PePe Posted April 6, 2017 Report Share #6 Posted April 6, 2017 Ha, fajnie by było, ale niestety ja robię zakupy w Tesko, Kauflandzie i tam jest rotacja obsługi więc było by ciężko.Myślałem że karkówkę można rozpoznać bez krojenia, że jest jakiś myk którym posługują się zawodowi masarze . Quote Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14172-fotorelacja-08-pe%C5%82ny-rozbi%C3%B3r-p%C3%B3%C5%82tuszy-wyci%C4%99cie-trybowanie-i-obr%C3%B3bka-kark%C3%B3wki/#findComment-546619 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.