STRAŻAK Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Trochę zazdroszczę.....Nie ma to jak własny kąt!Jak coś robię, to szanowna żona goni ze szmatką i wyciera.....jak mnie to wkurza.... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dlatego ewakuowalem sie do podziemi Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silton Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Haki z sufitu z rurą służą do podwieszenia świniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Marcin fajnie sobie zagospodarowałeś '' podziemie''. Teraz czekamy kiedy rozwiniesz skrzydła Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 z hakami ? ja zrobiłem na rolkach i jestem bardzo z tego zadowolony Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To sa haki do wyrobow zeby wisialy pod sufitem bezpiecznie [Dodano: 06 kwi 2017 - 17:39] Halinka dziekuje staram sie Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Świetne pomieszczenie , a haki pod sufitem mamy takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Są takie same bo od Pana czerpalem pomysl. Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 B. coolturalny schronik Kompletny. Widać wielopłaszczyznowość asortymentów z zanadrzu Użytkownika Onieśmielający ład i porządek, podłoga to już kropka nad i Trochę się martwię i wzbudza mój niepokój brak niewielkich naczyń szklanych na podorędziu.Jednocześnie wzbudzają zaufanie opróżnione butle "piątki" Fajna norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Szklane buteleczki tez sa ale na gorze a pod reka w lodowce nawet jedna schlodzona Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 a pod reka w lodowce nawet jedna schlodzona Niezbędnik na wypadek braku alkoholu we krwi ........ musi być . Za całokształt :clap: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Piękna dziupla, niestety w bloku pozostaje mi tylko zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kiełbaska z przepisu HALUSI PALCE LIZAĆ [Dodano: 14 kwi 2017 - 19:32]Zadyma wyszła oki I mój mały pomocnik Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 I mój mały pomocnik Chłopie , bez pomocnika byś miał ciężko to wszystko ogarnąć . Pozdrawiam świątecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 No to już możesz świetowac! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 No Marcin - - tylko klatki nie widzę ? (na złapanego bakcyla ) Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Niestety muszę czuwać i żyć w trzeżwości w te święta Pracuje Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dzisiaj zadymiamy kielbaske Gorace pozdrowienia Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Czekamy na fotki po wedzeniu. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 @florianSprytny sposób na wieszanie kiełbasy pod sufitem.... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Co do wieszania to pomysł zaciągnięty od kolegi z forum Ale powiem szczerze ze super patent sprawdza się w 100% Gorace pozdrowienia [Dodano: 30 kwi 2017 - 05:37]A to już na koniec Gorace pozdrowienia Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No to smacznego! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Też robiłem kiełbasę Halusi, jest pyszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 4 Maja 2017 A teraz zaczolem w koncu tylko mi pogoda przeszkadza kurcze Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.