Muski Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij #226 Opublikowano 15 Lipca 2018 na S2 a jak zdjąłeś tego białego z barierki? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #227 Opublikowano 15 Lipca 2018 Na sile wyciagarka z KLawety na S2 a jak zdjąłeś tego białego z barierki?Pozdrawiam STRAZAK Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij #228 Opublikowano 15 Lipca 2018 Na sile akurat ok 11 jechałem Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysovia Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij #229 Opublikowano 15 Lipca 2018 Czyli ? Pozdrawiam STRAZAK Tzn. że min. okres dojrzewania nalewki to od zbiorów do zbiorów. Zrywasz i zalewasz w sierpniu -> spożywasz za rok o tej samej porzeI jak ja mam wytrzymać hahaha Pozdrawiam STRAZAK Powiem Ci z doświadczenia, a w nalewkach trochę go już mam, że podstawą jest zrobić odpowiednią ilość rok wcześniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #230 Opublikowano 16 Lipca 2018 Czy znacie kogoś albo wiecie jak sie robi znak wodny ???? Chciał bym takiego strazaka a wokoło napis Pozdrawiam STRAZAK Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #231 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Sie zrobilo . Sie poplywalo Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #232 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mieloneczka wyszła super Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #233 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mieloneczka No z galaretką Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #234 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Apetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #235 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Sie zrobilo . Sie poplywalo Super zajęcie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #236 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mieloneczka wyszła super No faktycznie Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #237 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 No i porzadeczek zrobiony przynajmniej wiem juz co mam hahahaha Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #238 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Hmmm.... Marcin, pieprz sam mieliłeś czy kupiłeś mielony ?Lepiej przechowywać w całości, świeżo zmielony ma lepszy aromat Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez @halusia@ Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #239 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mielony kupiłem teraz będę wiedział juz nie pomyślałem powiem szczerze ale co to jest kg zaraz zużyte bedzie hahahah Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij #240 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Bardzo fajne wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #241 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Bardzo fajne wyroby. Dziękuję staram się Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #242 Opublikowano 4 Września 2018 Na Was zawsze mozna liczyć w sobotę wedzimy z kumplem i padł pomysl z jego strony żeby zrobić przy okazji golonke w kapuście na piwie nad ogniskiem rzecz jasna mam kociołek wiszący odkryty tak jak gar potrzebujemy sprawdzonego przepisy Dziękuję Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #243 Opublikowano 9 Września 2018 Sobota dzialo sie Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 09 wrz 2018 - 19:25]Ciąg dalszy zmagań pogoda dopisała Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #244 Opublikowano 9 Września 2018 Ostro grasz :clap: Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #245 Opublikowano 9 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #246 Opublikowano 9 Września 2018 Miałeś pracowitą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #247 Opublikowano 9 Września 2018 Sobota dzialo sie Widać na fotach pragnienie było czym gasić czyli poszło gładko . Lubię jak się dużo dzieje Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #248 Opublikowano 9 Września 2018 Gratuluję wyrobów! Tylko proszę Cię nie popijaj gorzały tymi pseudo "sokami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRAŻAK Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #249 Opublikowano 9 Września 2018 Fotka wkradla się niechcący co do soków wole to niż cole nie pije gazowanego wogole Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj POZDRAWIAM STRAŻAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij #250 Opublikowano 9 Września 2018 A co jest złego w gazowanym? Lepiej spójrz na cukier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.