Skocz do zawartości

Mój maly kącik i produkty :)


STRAŻAK

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

na S2
a jak zdjąłeś tego białego z barierki?

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

 

Na sile
akurat  ok 11 jechałem ;)

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Czyli ?

 

Pozdrawiam STRAZAK ;)

Tzn. że min. okres dojrzewania nalewki to od zbiorów do zbiorów. Zrywasz i zalewasz w sierpniu -> spożywasz za rok o tej samej porze
I jak ja mam wytrzymać hahaha

 

Pozdrawiam STRAZAK ;)

 

Powiem Ci z doświadczenia, a w nalewkach trochę go już mam, że podstawą jest zrobić odpowiednią ilość rok wcześniej:)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

 

 

Mieloneczka
No z galaretką  :thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Hmmm.... Marcin, pieprz sam mieliłeś czy kupiłeś mielony ?

Lepiej przechowywać w całości, świeżo zmielony ma lepszy aromat  :)

Edytowane przez @halusia@

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Na Was zawsze mozna liczyć :) w sobotę wedzimy z kumplem i padł pomysl z jego strony żeby zrobić przy okazji golonke w kapuście na piwie :) nad ogniskiem rzecz jasna :) mam kociołek wiszący odkryty tak jak gar :) potrzebujemy sprawdzonego przepisy :) Dziękuję :)

 

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka

POZDRAWIAM 

    STRAŻAK

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.