Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Moja grillo wędzarnia-budowa

Grill wędzarnia budowa wędzarni

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#61 binio1111

binio1111

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 3406 postów
  • MiejscowośćOzorków

Napisano 25 cze 2017 - 09:38

:clap: :clap: :clap:



#62 Andyandy

Andyandy

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 4304 postów
  • Miejscowość!

Napisano 25 cze 2017 - 16:05

Tak miało być i tak się skończyło. Super!!!

#63 janusz_p

janusz_p

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 451 postów
  • MiejscowośćKatowice

Napisano 26 cze 2017 - 07:10

Piękne! :clap: :clap: :clap:



#64 krisk

krisk

    Użytkownik

  • Użytkownicy
  • 125 postów
  • Miejscowośćwielkopolska

Napisano 01 lip 2017 - 10:09

Kiełbasa po tygodniu suszenia:

Załączony plik  33.jpg   51,82 KB   6 Ilość pobrań

 

Bardzo ciekawy smak, obawiałem się, ponieważ jest to moja pierwsza kiełbasa surowa- suszona. Proces suszenia w temperaturze 15-25 st.

 



#65 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 30884 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 01 lip 2017 - 10:10

No i super. :D



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#66 Woytas

Woytas

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1276 postów
  • MiejscowośćSzczecin

Napisano 01 lip 2017 - 16:52

:clap: Piękna kiełba, a suszona to rewelka.







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Grill, wędzarnia, budowa wędzarni

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych