Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Maja 2017 nie jestem fachowcem ale na grillu elektro albo opalanym weglem/brykietami, czyli tradycyjnie, nie wyjdzie ta kielbasa soczyscie.. a założysz się ? Dla mnie jednym z trudniejszych elementów do grillowania to pierś z kurczaka , przegrzebki i krewetki..... filet z kurczaka przeciągniety jest jak suchy wiór , a przeciagniete krewetki =kosz , przegrzebki =240st + 1 min z każdej strony Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Maja 2017 A czy kolega Muski jest pewny zakladu.? ???????????????????? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 3 Maja 2017 A czy kolega Muski jest pewny zakladu.? jasne Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 3 Maja 2017 A czy kolega Muski jest pewny zakladu.? Ja mogę przecinać Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 3 Maja 2017 Ja mogę przecinać ZGODA nawet dla poświecenia ugrilluję kilka rodzajów kiełbasek Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 3 Maja 2017 To ja poleje! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 3 Maja 2017 To ja poleje! Ok idę nastawić naleweczki Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 3 Maja 2017 Ja wezmę kije do golfa bo jak gramy w bridża to na boisku chyba ... Jest jedna prosta zasada grilowy pilnuje grilla nie pije i nie robi tego z doskoku Tapniete z Tapatalk Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 3 Maja 2017 Ja wezmę kije do golfa bo jak gramy w bridża to na boisku chyba ... Robert chyba na kilka stolików A jest nas już pięciu - sporo kiełbasek musze zrobić - super Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 3 Maja 2017 A o co.? ???? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 3 Maja 2017 A o co.? Propozycja ? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 3 Maja 2017 Tak.. Dawaj Bracie jakas propozycje ale taka zeby Cie zbytnio nie zabolalo..! Hahaha..???????????? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 3 Maja 2017 może jakiś pospolity trunek np. Ballantine's Finest 1l - tak cały kartonik ? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 3 Maja 2017 Ty wiesz Waldek co Franc za taki kartonik kupił ? Tapniete z Tapatalk Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 3 Maja 2017 Hmm.. Nie przepadam za tego typu trunkami.. Sorry.. [Dodano: 03 maj 2017 - 19:15] Co bys powiedzial na cos co sie nie tlucze.? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 3 Maja 2017 Ty wiesz Waldek co Franc za taki kartonik kupił ? A dzisiaj to była by przebitka ! [Dodano: 03 maj 2017 - 19:19] Co bys powiedzial na cos co sie nie tlucze.? np.? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 3 Maja 2017 np. rozpałka do wędzarni.... :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 3 Maja 2017 Jesli ja przegram, wysle Ci prawdziwa szynke Serrano z trzymakiem oraz nozem. Oczywiscie mowa o Originale..[Dodano: 03 maj 2017 - 19:24] np. rozpałka do wędzarni.... :laugh: Mam reraz elektryczna ale jak potrzebujesz to podaruje Ci kilka kostek.. ???? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 3 Maja 2017 Jesli ja przegram, wysle Ci prawdziwa szynke Serrano z trzymakiem oraz nozem. Oczywiscie mowa o Originale.. :clap: Gregtom, szacunek Mam reraz elektryczna ale jak potrzebujesz to podaruje Ci kilka kostek.. Da wstreczku* * Do spotkania/zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 3 Maja 2017 propozycja jest bardzo dobra - ale trzeba by przywieźć ze sobą - chyba nie wyobrażasz sobie by kiełbaski były suche i wiórowate - a propo podpałki - węglowego webera wywiozłem na działkę - do gazowego nie potrzeba - ma piezo =To zapraszam w następną sobotę [Dodano: 03 maj 2017 - 19:47]Bestia czeka Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 3 Maja 2017 W tym roku musialem odwolac dwa przepiekne zloty/spotkania, bo to urodziny, choroba a teraz komunie.. Mam jeszcze kilka waznych terminow w bliskim czasie, wiec ciezko bedzie OT tak sie spotkac.. Moze by tak w Zakopcu na III zlocie, rozstrzygniemy spor a Ci "Pokrzykiwacze" ktorzy mieszaja sie w dyskusje, beda mieli obowiazek uczestnictwa w spotkaniu.. Jak wygram, to bedziesz sluzyl jako "Cortador de Serrano" dla wszystkich Gosci przez jeden wieczor oraz polewal Twoje wlasne, slynne nalewki.. Co Ty na to.? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 3 Maja 2017 Jak wygram Bracie drogi - to też jest wyjście - ale bestię do Zakopanego ciągnąć to ze 100 kg waży a na jednorazówce - też wyjdą soczyste (to nie to wprawdzie) wiesz o tym doskonale - ale taka szyneczka -to świetna atrakcja zlotowa [Dodano: 03 maj 2017 - 20:20]Dzieki Bee Gees- za wydzielenie [Dodano: 03 maj 2017 - 20:26] a Ci "Pokrzykiwacze" ktorzy mieszaja sie w dyskusje To nie pokrzykiwacze - To Przyjaciele i spotkanie z nimi to będzie przyjemność Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 3 Maja 2017 No przeciez wiem ze to fantastyczni ludzie i znam kilku osobiscie oraz z rozmow tele.. ???????????? Moze poprosimy organizatora zlotu, aby wniosl nasz dysput jaka jedna z atrakcji zlotowych.Beda ona objeta mini produkcja bialej surowej, jej tradycyjnym ugryllowaniem oraz ocenie wzgledem naszego sporu, czyli suche, wiorowate kontra soczyste.. ???????????? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 3 Maja 2017 jaka jedna z atrakcji zlotowych To piękne ,że chcesz zlotowiczów poczęstować szyneczką - piękny gest - już Cie lubie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 3 Maja 2017 ZGODA nawet dla poświecenia ugrilluję kilka rodzajów kiełbasek To ja poleje! To ja się zgłaszam do jury.A co. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.