roger Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 11 Maja 2017 Potwierdzam od lat używam grilli gazowych teraz mam trzy od maluszka kamperowego przez średni z lawą po dużego Nexgrilla z bocznym palnikiem i rożnem Tapniete z Tapatalk Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Nie tylko wędzeniem człowieki żyą indyczek w mleczku kokosowym i dodatkami zawijaniec smarowany blendowaną kolendrątrochę rybkii na ruszt [Dodano: 28 maj 2017 - 12:51]jakieś sałatki na wesoło kalarepka w postaci makaronico by nie jedna jeszcze cos tamcoś leżącego Edytowane 28 Maja 2017 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 28 Maja 2017 To leżące najbardziej mi się podoba.... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 28 Maja 2017 To leżące najbardziej mi się podoba.... Na której tacy bo Ty podobno już nie czytasz. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 28 Maja 2017 Po ...coś leżącego....kiepsko się czyta i pisze. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 28 Maja 2017 coś leżącego....kiepsko się czyta może jakiś zielony Anioł się zlituje i poda ramię leżącej flaszce Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 28 Maja 2017 A masz. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 28 Maja 2017 Arek ją obrócił i dalej pełna....WSTYD... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 28 Maja 2017 A masz. podziekował Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 28 Maja 2017 Bo do indyka i rybki to raczej nie pasuje. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 28 Maja 2017 Nie tylko wędzeniem człowieki żyą Muski , w tej dziedzinie to Ciebie już chyba nie dogonię . . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Bo do indyka i rybki to raczej nie pasujePrawda - było białe - wytrawne winko- Łyski - tak było tylko do lodu - ot takie tam fanaberie [Dodano: 28 maj 2017 - 16:31] w tej dziedzinie to Ciebie już chyba nie dogonię życie Andrzeju prowadzi ludzi różnymi dróżkami...........Nadzieja odchodzi ostatnia Edytowane 28 Maja 2017 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 28 Maja 2017 Apetycznie wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 29 Maja 2017 salsa wg Oli. palce lizać ... salsa 1 mango2 dojrzałe awokado 1 mała szalotka lub kawałek czerwonej cebuliSok z 1 limonki Skórka z połowy limonki1 papryczka chili bez pestekSólPieprz Mango i awokado pokroić w niezbyt drobną kostkę, cebulkę i chili drobno posiekać. Limonkę sparzyć i zetrzeć skórkę, wycisnąć sok. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, awokado trochę się rozpadnie i o to chodzi. Doprawić solą i pieprzem.niestety nie zrobiłem foto Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Tajemny ? składnik sosu Chłapowskiego Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Co to takiego Waldku? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Siemka Muski to chyba mieta czekoladowa tak mi sie wydaje bo mam podobna u siebie w ogrodzie . Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 11 Czerwca 2017 mieta czekoladowa nie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Co to takiego Waldku? Też jestem ciekaw Wygląda na dobry towar :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Też jestem ciekaw Wygląda na dobry towar Wojtku - oczywiście, że powiem - ale mam nadzieję ,iż jest to znane - i ktoś trafnie powie...... a towar [Dodano: 11 cze 2017 - 20:41]No sosiki - będą dwa - to drugi tajny ?składnik do tzw zielonej : Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Oregano.? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 11 Czerwca 2017 to drugi tajny ?składnik do tzw zielonej : Oregano.? Tak Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kurcze, te Twoje wlasne sosy musza miecha wspanialy zapach i smak.. ???? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Twoje wlasne sosy Zielony to kompozycja natki pietruszki, mięty i oregano z nutą czosnku i chili - banalne Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Banalne to raczej nie jest..To sztuka dobrac sos/dip do rodzaju mieska, nie tylko z Grilla..Podobnie jest z winem, ale o tym wiesz.. Bede sledzil Twoje salsy & Co..Dzieki.. ☺☺ Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.