Skocz do zawartości

Grillowanie u Muskiego


Muski

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam od lat używam grilli gazowych teraz mam trzy od maluszka kamperowego przez średni z lawą po dużego Nexgrilla z bocznym palnikiem i rożnem ;)

 

Tapniete z Tapatalk

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Nie tylko wędzeniem człowieki żyą ;) post-70549-0-60293800-1495968081_thumb.jpg indyczekpost-70549-0-42150800-1495968093_thumb.jpg w mleczku kokosowym  i dodatkami zawijaniec smarowany blendowaną kolendrąpost-70549-0-81858200-1495968111_thumb.jpg

post-70549-0-33626900-1495968147_thumb.jpg

trochę rybki

post-70549-0-82294500-1495968135_thumb.jpg

i na ruszt

post-70549-0-91423600-1495968169_thumb.jpg

 


[Dodano: 28 maj 2017 - 12:51]

post-70549-0-32100600-1495968485_thumb.jpg

jakieś sałatki na wesoło  :D kalarepka w postaci makaroni

co by nie jedna  :D

post-70549-0-31257700-1495968503_thumb.jpg

jeszcze cos tam

post-70549-0-69546400-1495968523_thumb.jpg

coś leżącegopost-70549-0-81977000-1495968554_thumb.jpg

Edytowane przez Muski

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To leżące najbardziej mi się podoba.... :D  :D  :D

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

To leżące najbardziej mi się podoba....    

 

Na której tacy bo Ty podobno już nie czytasz. :laugh:  :laugh:  

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Po ...coś leżącego....kiepsko się czyta i pisze.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

coś leżącego....kiepsko się czyta
może jakiś zielony Anioł się zlituje i poda ramię leżącej ;) flaszce :facepalm: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Arek ją obrócił i dalej pełna....WSTYD... :D  :D  :D  :D

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

A masz.
:thumbsup: podziekował

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Bo do indyka i rybki to raczej nie pasuje

Prawda - było białe - wytrawne winko- Łyski - tak było tylko do lodu - ot takie tam fanaberie ;)

[Dodano: 28 maj 2017 - 16:31]

 

 

w tej dziedzinie to Ciebie już chyba nie dogonię
życie Andrzeju prowadzi ludzi różnymi dróżkami...........Nadzieja odchodzi ostatnia ;)  :thumbsup:  Edytowane przez Muski

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

salsa wg Oli. palce lizać ... 

salsa 

1 mango
2 dojrzałe awokado 
1 mała szalotka lub kawałek czerwonej cebuli
Sok z 1 limonki 
Skórka z połowy limonki
1 papryczka chili bez pestek
Sól
Pieprz
 
Mango i awokado pokroić w niezbyt drobną kostkę, cebulkę i chili drobno posiekać. Limonkę sparzyć i zetrzeć skórkę, wycisnąć sok. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, awokado trochę się rozpadnie i o to chodzi. Doprawić solą i pieprzem.

niestety nie zrobiłem foto  :facepalm: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Tajemny ? składnik sosu Chłapowskiego

post-70549-0-11924400-1497194589_thumb.jpg

Edytowane przez Muski

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

mieta czekoladowa
nie ;) 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Też jestem ciekaw Wygląda na dobry towar
Wojtku - oczywiście, że powiem - ale mam nadzieję ,iż jest to znane - i ktoś trafnie powie...... :D  a towar :thumbsup: ​ 
[Dodano: 11 cze 2017 - 20:41]

post-70549-0-56273000-1497206431_thumb.jpg

No sosiki - będą dwa - to drugi tajny  ?składnik do tzw zielonej :

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

to drugi tajny ?składnik do tzw zielonej :

 

Oregano.?
  Tak :thumbsup:  :clap: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Twoje wlasne sosy
Zielony to kompozycja natki pietruszki, mięty i oregano z nutą czosnku i chili - banalne  ;) 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.