DZIADEK Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) https://polona.pl/item/65062811/2/ Bardzo ciekawe opracowanie. Edytowane 10 Maja 2017 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Maja 2017 Ale perelka Dziadku.. ???????????????????????? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Maja 2017 https://polona.pl/Wiele ciekawych rzeczy Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 10 Maja 2017 Bardzo interesujace opracowanie.Dziekuje Dziadku, dalej tak trzymac. Pozdrawiam Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 10 Maja 2017 Opracowanie jest już w tym dziale. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Przeanalizowałem dawki mieszanki peklującej, dawki mięsa są takie .16 kg mięsa - 62.5 dkg soli - 13 g saletryWcale się nie dziwię że trzeba było peklować co najmniej 2 - 4 tygodnie.Dawka saletry jest zaniżona ok. o połowę. . Edytowane 10 Maja 2017 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.