Gregtom Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 15 Maja 2017 Moze konstrukcja tak wygladac..(Na Telefonie rysowane)???????????? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Moze konstrukcja tak wygladac..przecie-takie konstrukcje są gotowe- na ubrania dobrze na tym telefonie rysujesz Edytowane 15 Maja 2017 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 15 Maja 2017 Noo.. Sam jestem zadowolony.. A z tym wieszakiem, to chyba najpowazniejszy post ktory kiedykolwiek na tym forum wyszedl spod Twojej reki Muski.. Gratulecje wiec i dalej tak. ???????????? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 15 Maja 2017 to chyba najpowazniejszy post ktory kiedykolwiek na tym forum wyszedl spod Twojej reki Muski.. bo ja to taki żartowniś jestem , są jeszcze i inne Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 15 Maja 2017 "bo ja to taki żartowniś jestem , są jeszcze i inne ;)" Czyli Troll..Jesli tak, to szkoda czasu.. Menopauza w tym wieku jest pewno straszna.. ???? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 15 Maja 2017 Grzesiu - nie troll - Muski - od Muskie - to taka ryba (drapieżna zresztą ) Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 15 Maja 2017 Wez so odpusc grozby czlowieku (chyba). Smutny jestes a i wstydu nie znasz Sorry drogie forum, za wpisy moje i Muskiego.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 15 Maja 2017 Wez so odpusc grozby czlowieku (chyba). Smutny jestes a i wstydu nie znasz Sorry drogie forum, za wpisy moje i Muskiego.. groźby????? po co ..... koniec Gregtom Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 15 Maja 2017 No to ciau.. Desperacie.. ???????????????? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 15 Maja 2017 Grzesiu nie poznaję Ciebie . Jak możesz oceniać człowieka jak go nawet nie znasz osobiście . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 15 Maja 2017 Grzesiu chyba coś źle przeczytałeś albo zinterpretowałeś ... bo Cię nie poznaję ... Tapniete z Tapatalk Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 15 Maja 2017 Za dużo %....i jest efekt totalnego nieporozumienia. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 15 Maja 2017 Niee.. No spoko..☺.....Nie robcie z Waldka alkoholika, choc czytajac w podtekstach, widzicie sami troche ironii oraz aroganci.. Mysle, ze nawet glupi pomysl jest wiecej wart niz zaden, a wysmiewajacy Idee, nie ma poprostu koncepcji. Ze swojej strony, bardzo "drapierznika" przepraszam oraz prosze o merytoryczne wypowiedzi.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 16 Maja 2017 Ma być merytorycznie to będzie ... na rurce 0,5mm to sobie możesz skarpetki na biwaku rozwiesić i to w bezwietrzną pogodę a nie płachtę tkaniny ....To półokrągłe sklepienie to potrzene jak szenkiel na ....xxxx to nie kaplica w Watykanie ...Temat tyczy wędzarni w pełni funkcjonalnej domowej a nie moskitiery na camping Tapniete z Tapatalk Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Roger - te rurki - to zapewne nie do wędzarni ( na wieszaki do wedzonek też się nie nadają ) . Autorowi tematu " Chyba........." - chodzi zapewne o produkcje dobrych technicznie - przystosowanych do wędzenia domowego ( szeroko rozumianego) konstrukcji lub całych kompletów wędzarni - analogicznie do borniaka - ale np. typowy "kibelek" - wszystkie inne posty ot taka dyskusja wiatr. Andyandy - ma rację można to produkować - ale na zbyt w setkach czy tysiącach nie ma co liczyć - może to być produkcja uboczna stolarni - i wtedy jako rozszerzenie asortymentu ma sens. Wiesz jak jest z DG Edytowane 16 Maja 2017 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 16 Maja 2017 Nie robcie z Waldka alkoholika, choc czytajac w podtekstach, widzicie sami troche ironii oraz aroganci.. Tylko że pisząc o 5 pisałem o Tobie... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 16 Maja 2017 Chyba już najwyższy czas ... wrócić do tematu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 16 Maja 2017 No dobra, poddaje sie..Pomysl ten byl alternatywa..Oby kiedys sie nie okazalo, ze ktos inny bedzie bic kase za podobna lekka, przenosna wedzarnie, zwlaszcza dlatego ze bylby to jedyny Produkt na rynku w swej klasie. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 16 Maja 2017 Grzesiu poczekaj. Niech wypowiedzą się inni. Temat nie był skierowany tylko do Ciebie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastahead Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 25 Maja 2017 Tak sobie czytam i tylko jeden wniosek mi się nasuwa: http://scr.hu/1f5i/0f0ak pozdrawiamMAro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 25 Maja 2017 Fajne, ale bardzo stare. Gdyby tak wszyscy myśleli, to świat by kiepsko wyglądał. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prz3mk0 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 25 Maja 2017 Chociaż jestem tu nowy to się też wypowiem. Bo otóż swoją grillo-wędzarnie to zrobiłem za ok 800 zł. Oczywiście to same materiały i koszty energii. Nie wiem jakich rozmiarów byście chcieli te wędzarnie mieć, ale załóżmy że na podstawie 40x80 i ok 80 wysoka. Koszt paleniska to pewnie do 200 zł. Komora w zależności od materiału (modrzew, jesion czy dąb) to pewnie od 300 w górę. Myślę że w efekcie za najmniejszy i najtańszy model możnaby liczyć tak od 700-800 zł Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.