romtom Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Czerwca 2017 witam wszystkich i pozdrawiam. Nawiązując do tematu prosiłbym o wklejanie zdjęć pieców; wędzarni itp w których pieczecie prosiaki oraz opis sposobu ich pieczenia, Mogą to być również piece elektryczne własnej roboty projekty itp. Szukam pomysłu na zbudowanie praktycznego pieca do pieczenia prosiaków. Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Kolega z Krapkowic to powinien niemiecki znac https://www.google.de/search?q=spanferkel&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwtaqKjq_UAhXSZlAKHb9bBmAQ_AUICigB&biw=1366&bih=590#tbm=isch&q=spanferkel+grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iuzeg Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) CześćJa mogę się pochwalić moim combo grill, rożen, wędzarnia. Świniaczek miał 24 kg. Czas pieczenia prawie 9 godzin co prawda końcówką pieczenia słabo pamiętam . Edytowane 23 Listopada 2017 przez Iuzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 23 Listopada 2017 Bardzo fajny combo ,najlepsze to jest zdjęcie pierwsze zapatrzeni jesteście jakby tam leciał finał ligi mistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.