EAnna Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Września 2020 I piękne cynie Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 12 Września 2020 A po lewej biały Hibiskus Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 16 Lipca 2021 Dla odświeżenia Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 16 Lipca 2021 Waldziu, zrób proszę zdjęcie rośliny z ostatniego zdjęcia. W całości. Wygląda jak wierzbówka kiprzyca, uwielbiam ją. Nigdzie, u nikogo nie widziałam jej w ogrodzie natomiast mnóstwo jej w przydrożnych rowach. Cudowna herbatka z fermentkwanych kwiatów tzw IwanCzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 17 Lipca 2021 Waldziu, chodziło mi o roślinę z powyższych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 17 Lipca 2021 roślinę z powyższych fotek A tak OK Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Na tych fotkach z motylami - rośliny wyglądają jak przetaczniki.... ?Ale może się mylę . Edytowane 18 Lipca 2021 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 17 Lipca 2021 Wygląda jak wierzbówka kiprzyca, uwielbiam ją. Cokolwiek to jest nie jest wierzbówką kiprzycą. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Małgo mówi ,że to przetaczniki zaraz dodam krzaki - bo pliki za duże Edytowane 17 Lipca 2021 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 17 Lipca 2021 Okazałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) jesienne różeSkoro Małgo lubi róże to polecam Festiwal Róż który co roku organizuje Ogród Botaniczny UW przy Alejach Ujazdowskich 4. Od czasu pandemii zaniechano organizacji już chyba 2 rok. Jak pandemia ustąpi i festiwal znowu będzie organizowany to warto pojechać obejrzeć ekspozycję, zaliczyć warsztaty coś pięknego, naprawdę polecam. Festiwal odbywa się na koniec czerwca do połowy lipca, trzeba obserwować stronę UW w necie. P.S.W tym roku zakwitło w Ogrodzie Botanicznym UW Dziwidło Olbrzymie kwiat jednej nocy. Edytowane 18 Lipca 2021 przez Grzewlod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 19 Lipca 2021 polecam Festiwal Róż Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 19 Lutego 2022 Niestety - przyroda ma swoje prawa 30 kilku letnia sosnaI podobnym wieku thuja - ta już przy pomocy dzielnych strażaków Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 19 Lutego 2022 Całe szczęście ,ze nikomu nic się nie stało i że domu nie zniszczyło . Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 19 Lutego 2022 Dobrze że nikt nie ucierpiał i płot cały ale roboty narobiła.. Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 19 Lutego 2022 Dobrze, że nikomu się nic nie stało i nie narobiło szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 20 Lutego 2022 30 kilku letnia sosna Dwa tygodnie temu miałam taka sama sytuacje , z 30 letnim świerkiem. Niebezpiecznie się pochylił i groził zawaleniem na dom. Straż musiała go wyciąć . Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 20 Lutego 2022 30 kilku letnia sosna No i taczka narozrabiała , a tak na poważnie to miałem kiedyś podobny problem, podczas jednego brzydkiego dnia tak wiało, że nad moją bramą na drutach telefonicznych zawisła lipa rosnąca obok bramy . Żeby nie druty to brama do remontu ale najważniejsze, że nikomu nie zrobiła krzywdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Może nie do końca róże ... ulubiona inna lektura działkowa Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 ulubiona inna lektura działkowa Sporo tych karteczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 1 Maja 2023 Pora na tulipany Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 27 Maja 2023 Dzisiejsze ranne polowanie Małgo, do tej pory nie mieliśmy....Turkuć podjadek duże mają ok 6 cm Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 27 Maja 2023 O kurde.. mało że szkodliwe to obrzydliwe. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 27 Maja 2023 mało że szkodliwe to obrzydliwe. No co ty, bardzo sympatyczne Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 27 Maja 2023 Dzisiejsze ranne polowanie Małgo, do tej pory nie mieliśmy.... Turkuć podjadek A jak się na nie poluje? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.