Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Wiejskie stoły weselne


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 25413 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 02 lip 2017 - 10:13

Dostaję bardzo dużo zapytań w kwestii zawartości, wykonania i kompozycji wiejskich stołów weselnych, które już chyba na stałe weszły do polskiej tradycji weselnej.

Bardzo Was proszę o dzielenie się w tym temacie swymi doświadczeniami, zdjęciami i opisami. Ogromna rzesza ludzi czeka na te informacje z niecierpliwością zwłaszcza, że temat jest jak gdyby pomijany na forach.

Na początek kilka zdjęć wiejskiego stołu weselnego przygotowanego przez naszego Kolegę SZCZEPANA:

 

Załączony plik  Obraz 003.jpg   123,89 KB   16 Ilość pobrań

 

Załączony plik  Obraz 004.jpg   120,81 KB   13 Ilość pobrań

 

Liczę na to, że w naszym wspólnym interesie temat zostanie zaakceptowany i bardzo szybko się rozwinie. Zapraszam do dyskusji.



#2 wojs40

wojs40

    Pasjonat

  • Użytkownicy
  • 455 postów
  • MiejscowośćOpolskie

Napisano 17 wrz 2018 - 06:42

Wiejski stół to fajny pomysł na wesele, tylko jak utrzymać świeżość wędlin przez cały okres wesela tym bardziej jeżeli impreza odbywa się w środku lata? Macie doświadczenie w tym temacie?



#3 andrzej k

andrzej k

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 11999 postów
  • MiejscowośćPobiedziska

Napisano 17 wrz 2018 - 08:06

tylko jak utrzymać świeżość wędlin przez cały okres wesela tym bardziej jeżeli impreza odbywa się w środku lata?

 

 

Jak są świeże wędliny to przez 24 godziny nie mają się prawa zepsuć ....... może trochę podeschną . Zresztą też można np . podrobowe podmieniać na takie z lodówki.ja   bym nie miał z tym problemu . Jeszcze można gdzieś delikatnie ukryć mały wiatraczek .



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#4 wróbel75

wróbel75

    Weteran

  • Użytkownicy
  • 1043 postów
  • Miejscowośćzachodniopomorskie

Napisano 17 wrz 2018 - 10:32

Jak są świeże wędliny to przez 24 godziny nie mają się prawa zepsuć .

One po 24h nie mają prawa tam wisieć.

Odpowiednie trunki postawić obok i zwłaszcza panowie zatroszczą się o to aby się nie zeschły. ;)






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych