Skocz do zawartości

Miśkowe wyroby


misiek73

Rekomendowane odpowiedzi

ładne :)

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak to kiedyś mówili "pierwsze śliwki robaczywki" :) Następne będą już w pełni udane, czego Ci serdecznie życzę.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

będę miał okazję zasięgnąć troszkę wiedzy od bardziej doświadczonych
naprawdę warto :yes: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Takie to moje niedzielne dokonania
Patrzę na Twoje "wydreptane" to naprawdę nie masz się czego wstydzić gdybym ja miał możliwosć pokazania swoich początków to dopiero wiara miała by ubaw  :facepalm:, gratki kolego teraz będzie tylko lepiej chociaż jak znam życie to jakaś wpaduwa zdarzyć się może  :thumbsup:

Pozdrawiam Zbigniew  :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A czego tu się wstydzić Baco... :D

 

Moje pierwsze kiełbasy z beczki z tylko jednym kijem.....pełna improwizacja, ale beczka USA... :D  :D  :D

 

post-39755-0-90809100-1499752750_thumb.jpg

 

post-39755-0-62047900-1499752751_thumb.jpg

 

post-39755-0-99247100-1499752752_thumb.jpg

 

 

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

 

 

A to wczorajsze dokonania
  :D  :thumbsup: to co będzie za rok  :thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Istotne ,że na początku masz już wyroby uwędzone :yes:  a nie okopcone ;) 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To się muszę przyznać , że to nie są moje pierwsze próby  :D

pierwszych dokonań nie dokumentowałem  bo był by wstyd na kilka pokoleń :facepalm:  :D


[Dodano: 23 lip 2017 - 14:36]

misiek73   Uważaj, mam do Ciebie tylko przeskoczyć przez rzekę.  :D

 

to jak tylko przez rzeczkę to może jakieś wspólne dymienie :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

to może jakieś wspólne dymienie
A nie wybierasz się do Napoleonowa ? i kurs i długie dyskusje technologiczne .... a z Jarkiem  dymić niebezpiecznie  ;) szczególnie po przeglądzie jego piwniczki  :D  ;)  :facepalm: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

ło so chozi z tym okopceniem
stuknij w stół  :thumbsup:  :thumbsup:  :D 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

to może jakieś wspólne dymienie
A nie wybierasz się do Napoleonowa ? i kurs i długie dyskusje technologiczne .... a z Jarkiem  dymić niebezpiecznie  ;) szczególnie po przeglądzie jego piwniczki  :D  ;)  :facepalm: 

 

Chyba mnie przekonałeś tymi długimi dyskusjami i poczułem ogromny głód wiedzy  ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

przekonałeś tymi długimi dyskusjami i poczułem ogromny głód wiedzy
przygotuj sobie zestaw pytań  ;)  A sadzone własnoręcznie (własnonożnie) klony kolorowe przy pomniku dalej rosną ?

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.