misiek73 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Takie to moje niedzielne dokonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 10 Lipca 2017 Następny skromniś. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 10 Lipca 2017 ładne Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 10 Lipca 2017 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
averoy Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 10 Lipca 2017 Wazne ze sprawia radoche i smakuje Pozdrawiam Cytuj Jezeli ktos chce ,znajdzie sposob.Jezeli ktos nie chce,znajdzie powod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek73 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 10 Lipca 2017 Dzięki za miłe słowa Sprawia mi to olbrzymią radochę a w szczególności gdy w niewyjaśnionych okolicznościach znikają z lodówki :DAle muszę jeszcze trochę dopracować szczegóły , bo na przykład rolada delikatnie się rozchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak to kiedyś mówili "pierwsze śliwki robaczywki" Następne będą już w pełni udane, czego Ci serdecznie życzę. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek73 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak nic się nie wysypie to 17.08 będę miał okazję zasięgnąć troszkę wiedzy od bardziej doświadczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 11 Lipca 2017 będę miał okazję zasięgnąć troszkę wiedzy od bardziej doświadczonych naprawdę warto Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 11 Lipca 2017 Takie to moje niedzielne dokonania Patrzę na Twoje "wydreptane" to naprawdę nie masz się czego wstydzić gdybym ja miał możliwosć pokazania swoich początków to dopiero wiara miała by ubaw , gratki kolego teraz będzie tylko lepiej chociaż jak znam życie to jakaś wpaduwa zdarzyć się może Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 11 Lipca 2017 A czego tu się wstydzić Baco... Moje pierwsze kiełbasy z beczki z tylko jednym kijem.....pełna improwizacja, ale beczka USA... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 11 Lipca 2017 Wiekszosć tak zaczynała to byly czasy! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 11 Lipca 2017 ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek73 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 23 Lipca 2017 A to wczorajsze dokonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 23 Lipca 2017 misiek73 Uważaj, mam do Ciebie tylko przeskoczyć przez rzekę. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 23 Lipca 2017 A to wczorajsze dokonania to co będzie za rok Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 23 Lipca 2017 Piękne wyroby..... :thumbsup:, jak Muski pisze,... z dnia na dzień coraz to lepiej :clap:Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 23 Lipca 2017 Istotne ,że na początku masz już wyroby uwędzone a nie okopcone Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek73 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 23 Lipca 2017 To się muszę przyznać , że to nie są moje pierwsze próby pierwszych dokonań nie dokumentowałem bo był by wstyd na kilka pokoleń [Dodano: 23 lip 2017 - 14:36]misiek73 Uważaj, mam do Ciebie tylko przeskoczyć przez rzekę. to jak tylko przez rzeczkę to może jakieś wspólne dymienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 23 Lipca 2017 to może jakieś wspólne dymienie A nie wybierasz się do Napoleonowa ? i kurs i długie dyskusje technologiczne .... a z Jarkiem dymić niebezpiecznie szczególnie po przeglądzie jego piwniczki Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 23 Lipca 2017 a nie okopcone ło so chozi z tym okopceniem :rolleyes: :laugh: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 23 Lipca 2017 ło so chozi z tym okopceniem stuknij w stół Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 23 Lipca 2017 stuknij w stół Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek73 Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 23 Lipca 2017 to może jakieś wspólne dymienieA nie wybierasz się do Napoleonowa ? i kurs i długie dyskusje technologiczne .... a z Jarkiem dymić niebezpiecznie szczególnie po przeglądzie jego piwniczki Chyba mnie przekonałeś tymi długimi dyskusjami i poczułem ogromny głód wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 23 Lipca 2017 przekonałeś tymi długimi dyskusjami i poczułem ogromny głód wiedzy przygotuj sobie zestaw pytań A sadzone własnoręcznie (własnonożnie) klony kolorowe przy pomniku dalej rosną ? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.