Sabtom Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 16 Grudnia 2017 dzięki Panowiew takim razie powędrowało do lodówki - noc będzie przespana a i pewność peklowania większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Jak pewnie już wiesz, najlepiej i najpewniej pekluje się w temp. 4-6 st. C, choć niektórzy z technologów mięsa zalecają temperaturę peklowania w okolicach 8 st. C. W każdym razie dzisiaj na pewno się spokojnie wyśpisz. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.