Maxell Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Magdalena Marder3. Paweł Jakubowski4.5.6.7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 25 Lipca 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Lipca 2017 W końcu, odnośnie ostatecznego terminu kursu, wszystko się wyjaśniło. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-560672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Magdalena Marder3. Paweł Jakubowski4. Sławomir Kacperski5. Bolesław Jastak6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)7.8.9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 1 Października 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-565618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 13 Października 2017 Tak gwoli przypomnienia - to ,że jadę po raz drugi - to chyba najlepsza rekomendacja Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-570973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 14 Października 2017 Temat ucieka a kurs rewelacyjny Drogie SiBy - namawiam bo Bardzo warto Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-571078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 14 Października 2017 Okazało się, że dla nas termin nie jest odpowiedni. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-571082 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 16 Października 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Magdalena Marder3. Paweł Jakubowski4. Sławomir Kacperski5. Bolesław Jastak6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)7. Filip Graczyk8. Rafał Góralski9.10....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-571321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 23 Października 2017 Drogie SiBy - tak gwoli przypomnienia Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-572197 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 23 Października 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Magdalena Marder3. Paweł Jakubowski4. Sławomir Kacperski5. Bolesław Jastak6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)7. Filip Graczyk8. Rafał Góralski9. Robert Szlachcic10. Robert Szlachcic - osoba towarzysząca...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-572212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 25 Października 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Magdalena Marder3. Paweł Jakubowski4. Sławomir Kacperski5. Bolesław Jastak6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)7. Filip Graczyk8. Rafał Góralski9. Robert Szlachcic10. Robert Szlachcic - osoba towarzysząca11. Zbigniew Głażewski...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-572445 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Ponieważ jest to wyjątkowo atrakcyjny kurs a kolega dał świetną podpowiedź cytuję : jestem chętny nawet przy wzroście ceny o 100 zł zdoboNowicjuszUĹĽytkownicy10 postĂłwMiejscowośćGdaĹ„skNapisano 29 minut temu Może warto rozpatrzyć możliwość zmiany ceny kursu od ilośći chętnych na kurs ?[Dodano: 26 paź 2017 - 11:45]Chetnych a nie zdecydowanych - serdecznie namawiam - tutaj niestety trzeba wcześniej co by pozyskać dziczyznęKolegów z kursu wieprzowiny też namawiam Edytowane 26 Października 2017 przez Muski Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-572618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdobo Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 26 Października 2017 Może warto rozpatrzyć możliwość zmiany ceny kursu od ilośći chętnych na kurs ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-572631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 31 Października 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Magdalena Marder3. Paweł Jakubowski4. Sławomir Kacperski5. Bolesław Jastak6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)7. Filip Graczyk8. Rafał Góralski9. Robert Szlachcic10. Robert Szlachcic - osoba towarzysząca11. Zbigniew Głażewski12. Julitta Kamińska13. Piotr Kawalec...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-573419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 31 Października 2017 Jest nadzieja ,że jeden z najatrakcyjniejszych kursów dojdzie do skutku Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-573439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 31 Października 2017 Okazało się, że dla nas termin nie jest odpowiedni. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-573440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Sławomir Kacperski3. Bolesław Jastak4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)5. Filip Graczyk6. Rafał Góralski (wpłata 250,00 zł)7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)9. Zbigniew Głażewski10. Julitta Kamińska11. Piotr Kawalec12....26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 2 Listopada 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-573535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Sławomir Kacperski3. Bolesław Jastak4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)6. Rafał Góralski (wpłata 250,00 zł)7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)9. Zbigniew Głażewski10. Julitta Kamińska11. Piotr Kawalec (wpłata 245,00 zł)12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 14 Listopada 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-573824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 9 Listopada 2017 Myślę że już najwyższa pora aby dokonać wpłaty na powyższy KURS, nie czekajcie proszę do ostatniej chwili myśląc że jak więcej osób wpłaci to kurs się pewnie odbędzie to i ja wtedy wpłacę. Podobnie było z kursem podstawowym na którym uczestniczyłem, zapisanych wielu a wpłat mało. Gdy został tydzień do końca i pojedyncze osoby zaczeły wpłacać i było nas już ok. 8 to nagle jak lawina wszyscy zaczeli dokonywać wpłat. Nie róbcie w ten sposób bo za chwile Andrzej odwoła kurs z braku wpłat. Nie bójcie się że nie zostaną wam zwrócone jeśli się nie odbędzie, z tym nie ma najmniejszego problemu. Gorąco namawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-574823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 10 Listopada 2017 nie czekajcie proszę do ostatniej chwili Prawda - tym bardziej ,że dziczyznę trzeba zamawiać z wyprzedzeniem - a to wyjątkowy kurs Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-574856 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Sławomir Kacperski3. Bolesław Jastak4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)6. Rafał Góralski (wpłata 490,00 zł)7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)9. Zbigniew Głażewski10. Julitta Kamińska11. Piotr Kawalec (wpłata 245,00 zł)12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 14 Listopada 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-575447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 14 Listopada 2017 Chciałbym aby kurs odbył się. Posiadam połowę materiału do szkolenia a następną część powinna znaleźć sie na początku przyszłego tygodnia.Proszę osoby nie zdecydowane ( nie wpłaciły zaliczki i całej kwoty ) o podjęcie decyzji czy pragną uczestniczyć w szkoleniu. Pragnę nadmienić, że "zamówienie" dziczyzny na określony termin jest bardzo trudne z czasami mało realne w realizacji. Muszę wiedzieć do soboty ( 18 listopad ), czy kurs odwołać, czy zdecydowanie napisać, że odbędzie się. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-575492 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 16 Listopada 2017 Drogie SiBy - czas....... Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-575689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 16 Listopada 2017 Kurs jest już na wyciągnięcie ręki, czuć zapach dymu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-575733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Sławomir Kacperski3. Bolesław Jastak4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)6. Rafał Góralski (wpłata 490,00 zł)7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)9. Zbigniew Głażewski10. Julitta Kamińska11. Piotr Kawalec (wpłata 245,00 zł)12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)14. Przemysław Malinowski...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 17 Listopada 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-575924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgifi Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 17 Listopada 2017 Witam Nie mogę niestety być na całym kursie.Ile kosztował by mnie kurs od piątku do 13.00 w sobotępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/#findComment-575982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.