Skocz do zawartości

Kurs specjalistyczny nr 8/17 Technologia przetwórstwa dziczyzny, w dniach 24-26 listopada 2017 r.


Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Magdalena Marder
3. Paweł Jakubowski
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

W końcu, odnośnie ostatecznego terminu kursu, wszystko się wyjaśniło. :D

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • 1 miesiąc temu...

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Magdalena Marder
3. Paweł Jakubowski
4. Sławomir Kacperski
5. Bolesław Jastak
6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
7.
8.
9.
10.
...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • 1 miesiąc temu...

Tak gwoli przypomnienia - to ,że jadę po raz drugi - to chyba najlepsza rekomendacja  :D 

Muskie - to ryba 🙃

Temat ucieka a kurs rewelacyjny :thumbsup:  :thumbsup:  Drogie SiBy - namawiam bo Bardzo warto :yes: 

Muskie - to ryba 🙃

Okazało się, że dla nas termin nie jest odpowiedni. 

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Magdalena Marder
3. Paweł Jakubowski
4. Sławomir Kacperski
5. Bolesław Jastak
6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
7. Filip Graczyk
8. Rafał Góralski
9.
10.
...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Magdalena Marder
3. Paweł Jakubowski
4. Sławomir Kacperski
5. Bolesław Jastak
6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
7. Filip Graczyk
8. Rafał Góralski
9. Robert Szlachcic
10. Robert  Szlachcic - osoba towarzysząca
...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Magdalena Marder
3. Paweł Jakubowski
4. Sławomir Kacperski
5. Bolesław Jastak
6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
7. Filip Graczyk
8. Rafał Góralski
9. Robert Szlachcic
10. Robert  Szlachcic - osoba towarzysząca

11. Zbigniew Głażewski

...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Ponieważ jest to wyjątkowo atrakcyjny kurs a kolega  dał świetną podpowiedź  cytuję : jestem chętny nawet przy wzroście ceny o 100 zł 

zdobo

Nowicjusz

  • default_large.png
  • UĹĽytkownicy
  • 10 postĂłw
  • MiejscowośćGdaĹ„sk

Napisano 29 minut temu

 Może warto rozpatrzyć możliwość  zmiany ceny kursu od ilośći chętnych na kurs ?


[Dodano: 26 paź 2017 - 11:45]

Chetnych  a nie zdecydowanych -  serdecznie namawiam - tutaj niestety trzeba wcześniej co by pozyskać dziczyznę

Kolegów z kursu wieprzowiny też namawiam 

Edytowane przez Muski

Muskie - to ryba 🙃

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Magdalena Marder
3. Paweł Jakubowski
4. Sławomir Kacperski
5. Bolesław Jastak
6. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
7. Filip Graczyk
8. Rafał Góralski
9. Robert Szlachcic
10. Robert  Szlachcic - osoba towarzysząca

11. Zbigniew Głażewski

12. Julitta Kamińska

13. Piotr Kawalec

...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Jest nadzieja ,że jeden z najatrakcyjniejszych kursów dojdzie do skutku :thumbsup: 

Muskie - to ryba 🙃

Okazało się, że dla nas termin nie jest odpowiedni. 

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

 

Miłego dnia. 

 

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Sławomir Kacperski
3. Bolesław Jastak
4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
5. Filip Graczyk
6. Rafał Góralski (wpłata 250,00 zł)
7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)
8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)

9. Zbigniew Głażewski

10. Julitta Kamińska

11. Piotr Kawalec

12.

...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017":

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Sławomir Kacperski
3. Bolesław Jastak
4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)
6. Rafał Góralski (wpłata 250,00 zł)

7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)
8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)

9. Zbigniew Głażewski

10. Julitta Kamińska

11. Piotr Kawalec (wpłata 245,00 zł)

12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)

13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)

...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Myślę że już najwyższa pora aby dokonać wpłaty na powyższy KURS, nie czekajcie proszę do ostatniej chwili myśląc że jak więcej osób wpłaci to kurs się pewnie odbędzie to i ja wtedy wpłacę. Podobnie było z kursem podstawowym na którym uczestniczyłem, zapisanych wielu a wpłat mało. Gdy został tydzień do końca i pojedyncze osoby zaczeły wpłacać i było nas już ok. 8 to nagle jak lawina wszyscy zaczeli dokonywać wpłat. Nie róbcie w ten sposób bo za chwile Andrzej odwoła kurs z braku wpłat. Nie bójcie się że nie zostaną wam zwrócone jeśli się nie odbędzie, z tym nie ma najmniejszego problemu. Gorąco namawiam!!

 

 

nie czekajcie proszę do ostatniej chwili
Prawda - tym bardziej ,że dziczyznę trzeba zamawiać z wyprzedzeniem - a to wyjątkowy kurs  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup: 

Muskie - to ryba 🙃

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Sławomir Kacperski
3. Bolesław Jastak
4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)
6. Rafał Góralski (wpłata 490,00 zł)
7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)
8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)

9. Zbigniew Głażewski

10. Julitta Kamińska

11. Piotr Kawalec (wpłata 245,00 zł)

12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)

13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)

...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Chciałbym aby kurs odbył się. Posiadam połowę materiału do szkolenia a następną część powinna znaleźć sie na początku przyszłego tygodnia.

Proszę osoby nie zdecydowane ( nie wpłaciły zaliczki i całej kwoty ) o podjęcie decyzji czy pragną uczestniczyć w szkoleniu. 

Pragnę nadmienić, że "zamówienie" dziczyzny na określony termin jest bardzo trudne z czasami mało realne w realizacji. Muszę wiedzieć do soboty ( 18 listopad ), czy kurs odwołać, czy zdecydowanie napisać, że odbędzie się.

Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,
Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)

Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.

Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 

1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)
2. Sławomir Kacperski
3. Bolesław Jastak
4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)
5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)
6. Rafał Góralski (wpłata 490,00 zł)
7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)
8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)

9. Zbigniew Głażewski

10. Julitta Kamińska

11. Piotr Kawalec (wpłata 245,00 zł)

12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)

13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)

14. Przemysław Malinowski

...
26.

 

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.

ZAPRASZAMY

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Witam

 

Nie mogę niestety być na całym kursie.

Ile kosztował by mnie kurs od piątku do 13.00 w sobotę

pozdrawiam

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.