Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Peklowanie zalewowe - ilość zalewy?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 ziezielony

ziezielony

    Weteran

  • **VIP**
  • 2224 postów

Napisano 08 sie 2017 - 20:08

:) JJ, zaczątek ponętny.... śledzić lub dorszyć, zapewniam, lubieżnie obserwować zamierzam :thumbsup:

Planuje tez wypracowac recepte na swinskie pastrami :)

....wspaniale.... :thumbsup:



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#22 roger

roger

    Uzależniony od forum

  • Użytkownicy
  • 7204 postów
  • MiejscowośćW-wa & Lubuskie

Napisano 21 sie 2017 - 12:43

lanuje tez wypracowac recepte na swinskie pastrami
 

 

Będzie ciężko ... ale najpierw spróbuj "pullet de pork" i kombinuj z przyprawami ... myślę że będziesz zadowolony ;) 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych