esjot Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Taki pasztecik wieprzowo-wołowy z tegorocznymi, suszonymi borowikami i z natką pietruszki. Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ślicznościowopysznościowy onen pasztecik.... EsJot zamiast borowików lepiej użyć prawdziwków... mniej się rozdrabniają ... Milusi, idę do lodoowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esjot Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) EsJot zamiast borowików lepiej użyć prawdziwków... Dobre. Faktycznie celowo zostały rozdrobnione celem nadania smaku i aromatu onemu. Dzięki. Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez esjot Cytuj esjot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Narobiłeś smaka Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez cezar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Taki pasztecik i rano wyciągnąłem z zamrażarki Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 O żesz Wy... . Smaku narobiliście i chyba weekend będzie u mnie pracowity Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.